上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 14:50 發表 查看引用來源

哦?咁大型架,咁應該幾熱鬧喎。
8月,其實黎緊想去學新野,但妳呢個幾有挑戰性,好似都好玩又多人玩。
🤭🤭應該會多人掛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 12:54 發表 查看引用來源
無思分享 ---- 人生跑道

都真係得同大家說聲,小弟黎緊將會工作忙碌,其實都唔係咩野大事,就係人生轉轉跑道,我覺得人生有好多事可以達成,可以嘗試又或挑戰,聽人講人生就好似一張紙,張紙有幾精彩,就係睇自己想寫咩落去,唔知大家 ...
師兄加油

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-26 16:44 發表 查看引用來源

會啊,當他日有成績時,會係呢度吹下究竟我選擇左咩跑道,當然,而家咩都未成事就唔好講。
男人,最緊要肯闖,我都好想知自己既極限係邊。 ...
yeah一齊加油今次真係衝出國際跑

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 11:03 發表 查看引用來源

俾妳講到我有團火添,唔係慾火,係育火,體育魂出黎添,HAHA......
好,今年點都要參賽其中一樣對自己有個交代先得。
Hello Kitty自己一個人跑
原本都想報埋嗰個奶龍嘅,但係嗰個friend話貴得滯唔去啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 15:23 發表 查看引用來源

HAHA.....又唔使太多,2,3個月跑一次都密架啦,要返工呢~~~~
全職玩就唔同,發燒友直接去外地跑添,我有朋友去台灣日本跑,跑完夜晚去bar玩,我問佢唔攰咩?佢答跑又唔使用第3隻腳,夜晚玩幾粒鐘用埋第3隻腳,balance晒..... 佢意思 ...
哈哈咁又係
嘩,你朋友好勁呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆