上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
808  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-17 01:27 發表 查看引用來源

D動作會唔會走光架~~~~
你話呢⋯⋯所以其實我好蠢

引用:
原帖由 degree06 於 2024-2-17 03:20 發表 查看引用來源

明白。不過有個底線會好些。
而家知道啦,亦都唔洗再對住啲衰人

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-16 23:15 發表 查看引用來源
點解唔可以?
因為小薯仔冇得揀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-19 00:08 發表 查看引用來源

咁蠢會唔會好易俾人抽水架~~~~
以前會,因為唔敢出聲,搭車搭lift行行吓街都好經常

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-19 12:34 發表 查看引用來源

HAHA,我覺得而家既妳都可能唔敢出聲喎。
係唔想出聲,瞓埋落去都ok呀😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-7 19:22 發表 查看引用來源
無思分享--勁耐無吹水。`

講開女生,我記得以前外國讀書時,有一次幾有趣既時期,我係剛考到車牌,買左架Civic仔,喂,唔講笑,好跑得,平得黎又型,我真心鐘意。
當年你有架車,要追女生簡直事半功倍,好記得當年住果度既附近,有一家人,個 ...
我接—勁耐冇吹水。

講開以前,我記得喺外國讀書,每過1段時間就會有1團團exchange students,可以識下新朋友。
當年某一個夏天,唻咗⼀班日本學生,其中一個幾靚仔,日日行過canteen都見到佢,真係睇吓都心情靚啲。終於有日我行過又見到佢,就好自然咁同佢Say Morning👋🏻,然後⋯⋯就冇再見過佢,原來嗰日係佢哋last day😅。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-5-11 03:04 發表 查看引用來源

hi,寶寶,忙緊咩呀?
工作呀,你呢?

引用:
原帖由 degree06 於 2024-5-11 03:10 發表 查看引用來源
睇書~

唔好太忙啦。 
唔忙呀,瞓唔著咪做吓嘢咋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-11 16:13 發表 查看引用來源

所以好多野我地都要知,要行動要做野就要快手,唔好愛得太遲,做都係。
所以我好喜歡自慰,隨時隨地隨心就嚟,唔洗求人。不過⋯⋯有人摸下錫下瀨下插係會爽好多嘅。

最近成日有個問題,喺(overseas)酒店做愛,明知會整濕啲地方,基本上都係喺浴室激戰完,沖乾淨先返上床休息或者墊幾條毛巾喺床先,如果整濕哂張床,其實係咪要比清潔費架?我知我問得好白癡,請盡情地笑我啦,我唔介意架😂🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆