上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:21 發表 查看引用來源
我無做運動你都知?😂
肥左好多呀😢
妳知嘛,疫情後俾左太多籍口女生懶。
運動要戴口罩........辛苦。
返工已好忙。
照顧小朋友,佢地疫情更唔識照顧自己,仲辛苦。
最終係減壓,食甜野平衡自己。
但因為無得旅行無心情,身材都唔點理,試問想唔肥就有X啦。HAH.......

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:29 發表 查看引用來源
男人都會有斑㗎,不過可能皮膚黑無咁覺啦
我以前都好鍾意同陽光玩遊戲,曬黑都唔驚,但近呢十幾年真係怕左,所以早排都仲會去行下山,呢排咁熱咁曬我都係留係室內嘆冷氣好啲😂 ...
男女構造大不同,如果唔太曬,我都鐘意戶外。
其實我最想去一次大家族既旅行,點知原來以前好易既野,而家黎講係咁難.......

妳真係嘆到一個點,HAHA.......

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:33 發表 查看引用來源
我幾時有要過你?所以唔存在唔要你🤣🤣

我嗰兩個都中學啦,而家唔理佢地㗎喇,同埋疫情下我都已經成日係屋企,無去街啦
咪就係妳幾時都唔要我囉,所以我咪叫自己俾心機操囉。
通常無人要先有動力果D劇情呢~~~~

妳就好啦,咁快甩身~~~~
唔得架,成日係屋企真係會腦都轉慢左都唔覺架,妳快D join番D瑜珈班玩下啦,HAHA.......

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:36 發表 查看引用來源
仲要我呢啲一向都懶運動嘅人,更加有藉口懶
妳呢句係咩意思妳知道嘛,妳呢句係: 我老公好鍚我架,我懶啦,成日係屋企佢都好鍚我,我唔使點郁都得架。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:29 發表 查看引用來源
男人都會有斑㗎,不過可能皮膚黑無咁覺啦
我以前都好鍾意同陽光玩遊戲,曬黑都唔驚,但近呢十幾年真係怕左,所以早排都仲會去行下山,呢排咁熱咁曬我都係留係室內嘆冷氣好啲😂 ...
男人係唔係白先會易有喳?
Anyway我專心想曬黑喳,HAHA........

行山,我真係唔得,但最近天氣太熱濕氣太高係真,玩還玩,玩咩都要小心。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-24 16:02 發表 查看引用來源

我一星期曬3日。。2/3個鐘
我記得師兄好鐘意曬,只係而家咁猛烈.......
其實師兄係早上曬架嘛??

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 16:55 發表 查看引用來源
你點會無人要呀,咪扮嘢😂
就係因為疫情,咩班都無得上
HAHA,妳有所不知,熟人就會靜雞雞開門架啦,Gym Room都係咁話。
我樓下好多女生玩瑜珈,每次遇著等放學令我對眼都唔知望邊好,嗱,佢地係地下舖,落地玻璃,窗簾唔拉埋架下,唔關我事架。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 16:56 發表 查看引用來源
懶做運動啫,第二d嘢唔懶就得啦
女人應該咩野勤力都被妳看透了.........

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 17:24 發表 查看引用來源

講起鬼故,我朋友剛去完長洲。好拿恐怖
我要聽~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 17:25 發表 查看引用來源

龍兄又點只婆婆like,,可能有青春少艾,大波少婦搭糖呢
任何女生我都好有禮貌會望佢地對眼講野先既。
但唔知點解佢地就係鐘意望我上半身先,尤其心口,所以呢.......
我其實好有興趣知佢地留意緊咩。
尋日同婆婆聽佢講野好開心架,好有趣我覺得好有幸福感,終於諗到點形容個感覺出黎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆