上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-26 10:06 發表 查看引用來源

個人喜好比較喜歡深入濕穴
所以我好怕黎自天氣既潮濕,但黎自女人又唔同咁講。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-26 10:26 發表 查看引用來源
我細個去camp都遇過,但我feel唔到,係朋友feel到,我地走左佢先講我知
師妹詳細D好喎~~~~
我好鐘意聽呢D野架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-26 11:15 發表 查看引用來源

呢個look。。。。表姐都5會咁著喎😂😂
其實件事原本好性感,著左應該就係自信表現,又唔知點解要加多件野破壞晒。
但最近真係見多左女生著D show條腰既衫,即件衫佢好短,會露腰,又睇落幾正。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-26 16:06 發表 查看引用來源
無乜特別㗎,因為唔係我自己feel到,我去到間屋淨係覺得舊,但因為人多都無乜唔好感覺,但朋友話一入去已毛管棟,成晚瞓唔到,但就無見到嘢嘅
IC..........
師妹妳自己親身遇過未呢?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-26 16:22 發表 查看引用來源
未,亦唔想遇😂
HAHA,未見過當然亦唔好遇到啦,又唔係咩好野黎既。
妳話大戰完2Q之後條仔仲可以係床尾趴埋黎食埋第3Q就正遮。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-26 16:48 發表 查看引用來源

真??咁就要出去望下係咪先。。😍😍
真喎,今期興。
好多女生都會瑜珈褲配件窄身上衫,有Sport Bra,又有D短打既,但點都要露一露腰,有肉既會"滋"左出黎架嘛,無既就成個線條都好好睇。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-26 18:34 發表 查看引用來源
唉。最後個焦點係敗筆…
所以我唔明,既然一開始性感,做咩又收起呢~~~~
嘥晒......件衫亦嘥左自己好身材架嘛可能。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-26 18:37 發表 查看引用來源

今期重有啲衫響條腰度挖個洞…
而家興,搞到D女生更多黑白膚色既印記~~~~ 好性感架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-26 18:39 發表 查看引用來源

行山就見得多😜😜
HAHA,咁跑步既都唔少,而家女生有成績,都好show off自己既。
所以我贊成做運動。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-27 01:28 發表 查看引用來源

由引板移咗嚟188
咁就好嘞。

師妹多D出現,加埋BCM,SASA,當堂熱鬧晒呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆