上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-7-18 17:05 發表 查看引用來源
其實做工具人慘過做廢人。
做廢人冇期望冇失望。

但做工具人丹心照明月,明月照…… 🙈
師兄,無期望無失望,好上流寄生族feel喎....

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-19 00:40 發表 查看引用來源

雖然我唔係男人,但想像到同時有幾個女人時,都巧煩吓…
但咪住先?唔係女生認為同時有幾個男人輪流服侍,好正架咩?

引用:
原帖由 degree06 於 2021-7-19 02:30 發表 查看引用來源
曾幾何時,我相信一生一世只愛一個人。
師兄,而家你一生愛左幾多個人先?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-19 10:29 發表 查看引用來源

係,班鬼用報紙拍幾野個火又起番
HAHA.......點都好,呢D就好似男人show off時刻,事實又無理由叫女生做。
其實之前講既拆蟹殼都係。

師兄黎緊奧運,有無咩心頭好呢?
其實我好鐘意睇運動比賽,奧運就更加係其中一樣好緊要既添。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-19 15:02 發表 查看引用來源

今日什麼都不宜。。除了洞房😂😍😂
係,一想起天氣一係好熱,一係就大雨到不得了,就想起要環保......
咁洞房就梗係唔用套喇。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 15:43 發表 查看引用來源

某錯,做一隻低等兵,就要展示工具嘅厲害之處,不過阿星奉勸其他師兄都係留番啲工具俾一個值得嘅女人用好啲😬
師兄,即講係咁講。
但如果女生好主動又吸引時,好多時理性都會放埋一邊,係嘛??
即就好似社會道德會叫我地一對一,但你有本事做葉問時,係咪真係有女埋身都唔要先?唔一打10,一打2、3都抗拒到呢??

引用:
原帖由 degree06 於 2021-7-19 15:46 發表 查看引用來源
師兄呢排食蛋糕定食飯?
咩都有食,住家有食,外邊既都食。
反而我識左個人妻,聽佢講得多,好似睇緊故事,佢好乖,但佢老公咸濕,睇住佢話要令老公知道無事既無事既帽事既。
佢而家仲食得多過佢老公................

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-19 17:30 發表 查看引用來源

奧運我睇又得
唔睇又得😂
無咩野吸引到我
我勁鐘意。
而且今次香港都好叻,好多選手都好有希望爭取好成績。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 18:16 發表 查看引用來源

師兄,如果過唔到節制呢一關,唔好諗住做葉問,當一個男人高汁嘅時候,就會有高汁嘅女人出現,埋身,甚至獻身。千祈唔好諗住“這些機會不是屬於我的”就是但求其隨便將就,最後睇到人地有個好靚又令人迷醉嘅女伴就慨嘆自己唔好彩 ...
吸引力法則我都明,亦深信如此,但真係唔係人人聽完會明,就算認同亦唔易做到。
而且師兄,高汁女唔易遇到,遇到好多時已名花有主,而當佢條仔個樣仲衰衰時,當堂會問: 條仔一定好有內涵..........

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-19 18:30 發表 查看引用來源

呢個一定啦。。。好怕有隔膜😂😂
好明顯師兄係為環保會出幾百億精力既人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆