上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-20 19:14 發表 查看引用來源

痴漢系列
時間停止系列
OL
女教師
絕對領域
😛😛😛😛😛
都係無辜系列,又或D日式風呂系列正啊。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 19:15 發表 查看引用來源

絕對贊同😬
堅喎,男人要fit,操就可以。
女人,犧牲太大,生完,要再fit,真係難。
仲有係經期,我係男人,已接受唔到~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 19:17 發表 查看引用來源

其實靚唔靚好主觀,而且打扮下,儀態同談吐都會令人感覺唔同,有自信嘅女人點都好靚嘅😬
有自信既女人,如果深入D講,可能係形容佢會有份女人味吸引。
女人既美都分好多種既。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-21 02:10 發表 查看引用來源

點止時間管理一流

有2個小朋友,仲可以到處食飽飽,體力驚人添啦!
佢應該OK,我聽佢講,自從老公有外賣後,佢就自己會去跑步游水。
佢早排會send圖我睇,堅跑左8K,仲有,執番好自己。
佢仲要識好多小鮮肉添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 19:14 發表 查看引用來源

係,阿星遇過好多位高汁女人,又靚學識又高之懂情趣,可惜最後都係要分手,不過都叫做曾經相愛過,無憾😬
高汁女被解放,果份成就,其實仲開心過食到後生女,當然某程度又唔可以咁樣比較既。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 11:40 發表 查看引用來源

好女人嘅定義可以根據唔同人有唔同嘅睇法,對阿星嚟講,好女人就係有學識有見識有情趣有禮貌談吐得體中意笑獨立自主諸如此類。

當然有外貌有身材都會加分,但係冇內涵嘅女人真係好快會厭倦,冇辦法溝通嘅女人浪費時間,真係 ...
師兄,你講既女人,都要有一定經歷,醇酒一樣。
其實初出茅廬既活力女生,都吸引,雖然唔係我杯茶,但毫無疑問有另一番新鮮感。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-21 11:42 發表 查看引用來源

咁就會自然流失同人爲喎。。😜😜
無人想做少林方仗----夢遺囉......師兄。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 11:56 發表 查看引用來源

所以話愛自己嘅女人先會識得做個好女人,如果連自己都唔愛,點會值得人去愛呢?😬
即其實女人會唔會變高質,又要睇番男人既質素?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 11:58 發表 查看引用來源

氣質味道儀態品味學識見識談吐,每一樣能夠做好,已經算係一個有品質嘅女人,如果樣樣都有,呢個女人一定好多人爭住去討好😬
所以我會好欣賞一個高質女人時,究竟吸引佢既係一個咩料既男人,呢個男人就會成為我既假想目標。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 12:00 發表 查看引用來源

雖然年輕嘅身體係會令人著迷,但係一個有品味嘅女人係㗳落有味,越㗳越好味,年輕女仔係冇得比😬
HAHA......
2樣都吸引既,但不違言我鐘意成熟既女性多,可能我已過左氹妹妹仔既心態。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆