上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 12:08 發表 查看引用來源

年輕女仔好容易追到手,只要你有啲錢,有啲學識,有啲經歷,已經可以吸引到佢哋;女人,就唔再係呢種見識,佢哋各自有經歷,會享受人生,愛護自己,層次上有好大差别。

成熟嘅女人對好多事都有要求,唔會咁容易屈就,追求嘅係肉慾之上嘅心 ...
又或者再咁講,後生女,做自己,已可以吸引埋黎。
成熟女人,係要花心思,時間,先有機可以打開佢地心扉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 12:11 發表 查看引用來源

男人一定會影響,然後就睇女人識唔識諗。諗通咗,就會變成好女人,諗唔通,就只會係下品😬
男人女人都進步,其實都唔易架師兄。
正如你講,男人娶左女人,好多都老左奉,男友10.0變老公1.0,以為升呢,原來降grade。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 12:16 發表 查看引用來源

有品味會愛護自己嘅男人,會不斷增加自己嘅價值,價值唔止係物質上,亦包括靈性上。一個男人能夠點樣吸引女性,好睇佢嘅思考方式。就好似已故物理學家Stephen Hawking咁,就算佢身患筋肉痿縮症,亦無阻佢嘅風流😬 ...
其實我想知佢點風流......到。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-21 14:35 發表 查看引用來源

魔鏡號都ok
諗到既人真係天才。
我成日諗邊個肯做on膠膠企係外邊等果個角色既呢,超慘。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-21 13:25 發表 查看引用來源

小弟剛啱步入中坑年紀,但講真,確係唔介意(甚至努力中!)拖住個18-22技術上做得自己個女嘅妹妹仔。

不過話時話,年紀不過係一個數字。年輕唔代表思想幼稚或者冇內涵。相反地,唔少人一把年紀(例如小弟),咩鬼都唔識得個殼 ...
各有喜好啦師兄。
唔玩野,小弟鐘意成熟女性,但最多埋身會係後生果D。
又唔係講佢地幼稚既,但始終會多多少少有細路女性格。
當然,如果遇上思想獨立既後生女,我亦另眼相看過。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-21 14:36 發表 查看引用來源

求圖😂😂
HAHA,不如求wechat no.

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 14:41 發表 查看引用來源

阿星都曾經經歷過,一個30到尾嘅麻甩,拖個22歲嘅女仔,仲要係阿星一開始拒絕,因為年紀相差太遠,到最後因為抵受唔住年輕貌美嘅身體而屈服。

依家唔會啦,雖然阿星行出嚟都仲壓到下場,不過真係太浪費心力,讀多兩本書,揾個書友一 ...
講真,進修又係一個好易搵食既機會。
但我要澄清,我好認真學習架下。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-22 10:41 發表 查看引用來源

見都咁難。。重唸開餐😂😂
師兄,慢慢plan。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-21 17:21 發表 查看引用來源

無錯。
我識得有個廢男,因為細個窮,大過咗不斷學d 有錢人丶成功人士,好努力去copy 及購買那些用品丶衣著,例如食雪茄丶品酒丶買靚高質衣服⋯⋯想成為一個高質有品味男仕。
但係,我總是覺得格格不入。就係Ching 你哋所講的 ...
我一早已無果份循循善誘既心,只會欣賞同樣付出努力成果既人。
對於低能行為,更會標籤為個性特別添,即果D只活係自己世界既人。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-22 10:01 發表 查看引用來源

無朱古力身型
無馬甲線
得鯨魚線😂😂

至少我既衣著係經過賣樓地方係無sales過黎叫我睇樓😂😂
HAHA.....鯨魚線我真係有過.........
其實懶散完再操,好似份外有力,因為易有成績。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆