上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 16:22 發表 查看引用來源

間唔中扮演獸性克制咗人性,拖住佢入房好粗獷咁嚟番次原始人嘅慾望交配,令到女伴都為咗呢種瘋狂嘅行為而迷倒,好刺激㗎😬
我覺得女生好鐘意引到男人失神,就會有份滿足感。
其實我唔知點解咁鐘意,可能同男人征服到女人一樣。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 16:31 發表 查看引用來源

小弟至冧呢位馬拉妹,Farah Ann Abdul Hadi。勁索。

冇獎牌攞,但顏值贏足人九條街。

做得體操選手,床上表現一定好得。

https://thailandaily.com/wp-content/uploads/2021/07/51568-tokyo-olympics-shaky-start-pr ...
師兄,唔止架,射箭都有個好靚。
其實仲有好多好多,世界悶左好耐,有件盛事辦都係真係開心,雖然東京疫情仲係好差,但唔搞都搞左,開心左先啦。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 16:35 發表 查看引用來源

阿星食過日式料理?正!

小弟對日本妹超有情意結,但冇食過。是為憾。
HAHA,情意結黎自.....日劇??
咁師兄對空姐,護士,秘書果D有無特別喜好呢?
或者運動員呢~~~~HAHA

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-27 16:44 發表 查看引用來源

有得俾佢射係女優度仲想點😂😂
即一個無得出樣既咖喱啡死係女主角手上...... 出左場,死左都無人知。

大家起勢繼續吹~~~~
今日好正啊,我地香港隊又有牌落袋~~~~
忽然好有運動FEEL~~~~
其實呢D正能量真係好緊要~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-27 16:50 發表 查看引用來源

依家d av同一個劇本拍幾廿次
只係唔同人😂
其實唔同人都好,我都鐘意睇架,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 16:57 發表 查看引用來源

男人同女人一樣,都會想證明自己有吸引力,證明到,當然開心啦😬
無錯,女人,都好喜歡發掘男人鮮為人知既一面。
女人,都好鐘意取得男人的第一次。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 16:58 發表 查看引用來源

羨慕中。小弟來生必娶日本老婆。
咁緊要,當年小弟同時識日本妹同台妹,最後台妹勝出架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-28 01:52 發表 查看引用來源

超正!仲有陣塌塌米味
雖然唔係話日本咩都係正,但日本有D硬件野係執得好好既。
而佢既郊區酒店,一入溫泉風呂,又或返房瞓,我係不期然會有畫面........

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 18:30 發表 查看引用來源

有機會都唔會再試,壓力大到爆煲😬
師兄係高手黎架喎。
武術訓練一打三就話,床上戰鬥多人我真係未試過。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆