上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 14:45 發表 查看引用來源

佔有欲呢樣嘢,其實個個都有😬
仲要拎人第一次唔係男人先想添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 14:47 發表 查看引用來源

師兄就高手,阿星呢啲算罷啦😬
師兄玩謙虛呢下野??HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 16:29 發表 查看引用來源

真係睇A片咁睇,非常刺激😬
師兄應該要分享一兩個女方主動得黎最有心思或刺激既回憶先得。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 16:30 發表 查看引用來源

絕~~~~對唔係謙虛,如果阿星做得到,未必唔會攞出嚟曬曬貢。真係唔掂車到天花龍鳳一行出嚟即刻冇得呃人😬
講開掂唔掂,我記得曾經有一段時間諗住唔拍拖唔識女仔,仲好有心去學野時。
反而果d時間仲易遇上唔同吸引既女生架喎。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-28 18:02 發表 查看引用來源

日本真係正到痺!

曾經帶條女(正經女仔)去Disney玩,睇完煙花匯演出嚟攰過頭,唔熟路返酒店。

兩條友戇居居。

經過一幢貌似旅館嘅嘢,小弟掉頭入去睇吓有冇吉房。

嘩,入到去先知原來係love hotel!但環境超乾淨,乾 ...
即間房有主題??
我以為係大圓床加天花同牆身鏡喳,另加透明浴室,haha........

去日本2個人玩會唔出事架??其實係唔係好有難度呢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-29 11:01 發表 查看引用來源

中!勁喎,C兄!

一打開門,就見到一張咁嘅物體。而且回憶中外型更重口味。好似係用嚟做婦科檢查嘅手術椅咁。

小弟當然知道係咩一回事,定哂格,猛滴汗。

反而條女 ...
啊,抬高腳婦科驗身果d。
無事出番黎,師兄正人君子令小弟汗顏。

引用:
原帖由 bcm 於 2021-7-29 12:09 發表 查看引用來源
very long time no c~
多D上黎啦師妹。
但近日好好氣氛,呢度好似多番D人之餘,運動feel滿瀉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 12:16 發表 查看引用來源

阿星果啲好小事咋喎,都係Cassy趁阿星好急尿果陣偷襲,Elly趁阿星矇住眼騎上嚟,又或者Gina做按摩靜雞雞"sir"咗小星星入去果啲咋😬
HAHA,你咁講??
你呢幾單都叫好多人羨慕了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 12:29 發表 查看引用來源

係呀師兄,越係追求越難擁有;越係做好自己越嚟越多人嚟😬
無錯,所以我好早已明,與其辛苦去追人,不如做好自己等人追自己好過。

引用:
原帖由 bcm 於 2021-7-29 12:41 發表 查看引用來源
龍兄你係萬人迷喎
當然唔係啦。
反而上堂好有趣,師妹有無諗過,上得堂既,當然係想進修自己,但同學仔佢地係咩背景,會唔會無拖拍,好鐘意讀緊果個項目?還是打發時間等等呢?
其實好有趣呢。
上堂反而可以識到唔同既人,重執學習既初心,有意既,仲有機會搓人心口添。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆