上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
419  1.3m

前2日嚇鬼死,有2聲咳,好在無發燒,訓左晚就無事

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-28 15:06 發表 查看引用來源

HAHA.....我係度諗一個有趣情況。
牙醫既護士,揀男友應該最困難。
我最近洗牙時忽發奇想的。
我們男人,行出街會有型、有款、衣著配搭,整理好髮型面油等等,總言之就是不會太失禮於人前。
但一到洗牙,哪怕你多有形,牙醫護 ...
我有牙醫助護朋友,的確咁講

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-29 12:59 發表 查看引用來源

就係囉。
我今次去洗,我都自知自己成日飲咖啡,牙又點會真係好靚呢.......
去時醫生客氣地講:嘩,Dragon,你大隻左喎。
我: 邊有呢,肥左就真。 ( 正當有少少沾沾自喜feel時,醫生一check牙。)
醫生: 唔..... 如果你飲咖啡,真 ...
係呀!我朋友都話,做左呢份工,第一件事留意人地牙齒

N年無登入,唔知仲有無人記得我呢??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-29 13:30 發表 查看引用來源

我梗記得妳啦,妳呀,當日講左叫我開post之後話會多D入黎架,

等死人喇,妳好多D出現添啊,唔係嬲死妳架。
好啦好啦呢輪得閒d,咪貢小器啦衰鬼

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-29 11:01 發表 查看引用來源

咁要講樣衰野,當年小弟約左一位真係唯一一位有肉地又令我著迷既人妻,(小弟以前真係會揀飲擇食,我認過去都真係壞人)詳細日後有機會才講,果次早上3Q,咁有無腳軟??其實同日下午book左去做體測,其中一樣係要測跑體能爆極限,爆 ...
龍少好“精”力充沛

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-29 13:36 發表 查看引用來源

龍師兄果然係人中之龍,上下晝各有女伴中間仲要做埋爆燈體能真係阿星只能夠五體投地俾哂大禮都仍然意猶未盡。

不過咁多節目都真係要好fit先得,阿星自問最fit果陣都係同兩個鬼妹食聖誕大餐,由平安夜一路食到聖誕節中午 ...
唔知你地男人點,我地女人其實麻麻地咁多次,一日最多三次係極限(假設條仔比到)。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-12-29 02:58 發表 查看引用來源
你只係未諗到點出手啫
寶寶記唔記得我,b豬呀miss you so much

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-29 15:45 發表 查看引用來源

妳搞錯嘞,我有2樣野長,其中一樣係長氣,另一樣係........

好啦,妳得閒多D上黎就fit晒嘞~~~~
咩野長都好啦,祝你萬里長城長又長

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-29 15:51 發表 查看引用來源

其實我要講,精力呢下我覺得3成係男人,7成係女方度,即女生正,男人真係會份外賣力,真心認為。
咁可能係啦!即是我地女仔見到靚仔會濕嘅原理一樣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆