上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-2 12:47 發表 查看引用來源

隔離都係一個好好嘅選擇喎😬
師兄意思係同個平時既生活圈隔離,而隔離瞓左個索索女伴盡情盡性下嘛。
一個隔離都俾你玩到食字去兩用~~~~~~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-2 19:28 發表 查看引用來源

衹要有銀兩。。有時間。。就一定可以操到咁😎😎😜。
哈哈,飲食著手都已好得,操係塑體型。
所以的起心肝最緊要。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-2 19:59 發表 查看引用來源

安志杰。。。呢個先堅😍
exactly.
安志杰係被遺忘但fit到漏又堅揪得之人。
其實仲有一個而家係tbb度打緊工添。
呢d身材先正,唔止大隻,仲有靈活。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-3 08:27 發表 查看引用來源

師兄犀利,竟然揾到咁高意境😬
唔要意境,要實境得唔得,哈哈。
staycation 加自助餐,游水,同勁玩。
其他例牌野唔使講啦~🤣🤣

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-3 11:48 發表 查看引用來源

飲食冇問題。。只係有冇必要姐。。
如係有目標就一定做到😜😜
有啊師兄,而家興搵部機測自己體質幾多歲同脂肪比例,好玩啊。
再轉頭買條ck影黑白相都得。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-3 14:17 發表 查看引用來源

影5影埋樣先。😂😂
ck果個一開始影相無放樣,叫人估係邊個架,哈哈。

放樣無晒fantastic. 🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-3 16:06 發表 查看引用來源

龍兄可能唔介意的,好似alex兄你都有樣俾人睇。😁
哈哈,當然介意,好樣先俾人睇架嘛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-3 17:02 發表 查看引用來源

真係俾師兄搞到阿星都想去staycation下添😬
師兄一玩無妨,但玩得就揀好d既酒店去玩。
始終時間同心思比金錢價值高。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-4 07:23 發表 查看引用來源

點知一放樣。。。會5會噓聲四響架😂
一放樣會吊聲四起,呢個post會被人刪都似.........
再被投訴商品說明條例都似架。

為左大家好,都係唔好放樣嘞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-4 07:53 發表 查看引用來源

係呀,都要花啲心思先得😬
睇師兄想玩咩~~~~
我覺得游水唔少得,其實而家好多時酒店都會搞D function,即唔好太只係租間房扑野同食,享受下佢既設施同埋節目先會錦上添花。
我覺得租間房扑野就邊度都得,貴少少揀個落地玻璃已可以,但就無咩意思。
師兄有D酒店有Spa,預約埋就一流嘞。 ( 可惜我果次無機會。)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆