上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-11 14:13 發表 查看引用來源

呢啲咁嘅情況,梗係即時開聲話:“Excuse me, sweetie, you must have been so eager to bring your book back home to start learning Cantonese, may I remind you that this is a good opportunity to see if you h ...
師兄,太多喇,我無你咁叻啊。
根據過往經驗,我會講我教佢廣東話,叫佢教番我另一樣野,至於係咩,就俾佢試我鐘先,啱嘞先再講教我野。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-11 15:34 發表 查看引用來源

你啲野。。。成日出啲又漏啲。。。😂😂
HAHA,小弟已唔亂食野好耐.........

OH my god........ Ana De Armas, 正到不行啊各位。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-11 17:58 發表 查看引用來源

“First thing's first, the most popular word in Chinese to call a mature man: suk suk. You can call me suk suk from now on.”😬
HAHA......... 要唔要一齊去睇Golden fish架??

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-11 19:30 發表 查看引用來源

一地都係。。。5食就洩喎。。陰公豬😂
食左就洩,唔食就蝕,咁點先師兄,取個平衡,揀D好野黎食啦。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-11 19:31 發表 查看引用來源

係咪有夢遺既感覺。。😜
嘩.......佢喎,真係........無得輸,性感非常呢。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-12 00:51 發表 查看引用來源
哈哈,重有男主角俾人打到重傷,但係只要同女角雙修就飛快好返…
即男主中左毒,女主角要啜出黎,可惜男主角把口被人封住左,唯有啜........

呢D劇情好緊張喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-12 00:54 發表 查看引用來源
如果以學廣東話既角度,就會話:小姐,你漏左本書喎…
HAHA......佢廣東話應該仲未好好,可以要同佢講:
Miss, your book.
miss you everything.
然後就追上去俾佢,再同佢個吊帶妹朋友一齊去飲野問下點解要學,再私補。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-12 01:21 發表 查看引用來源

咁就醒目啦!
食錯野之後好麻煩㗎嘛
男人被蛇咬過就知痛,

女人被仔插過就係爽,
一樣道理啊師妹。

所以我學精左架啦。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-12 11:09 發表 查看引用來源
真多正嘢遇到!葡萄中
無啦師兄,我就無把握嘞,因為我之後仲要去買野。
俾著以前可能有下文既。
這些機會不是我架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆