上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-14 13:58 發表 查看引用來源

點止生果靚啲咁簡單呀,直頭買蕉送多條,買橙送提子咁緊要啦。

其實見人話人話真係會令到對方嘅態度都好好多,正所謂“溝通的意義在於對方的回應”,對方有正面回應,即係話溝通有效啦。溝完就通,簡直係至理名言😬 ...
師兄,我家陣將呢方面發揮得淋漓盡致係師奶同d阿姨度。哈哈,真係work架。
但都係CK個廣告勁D,果堆胸腹肌,黃蜂腰真係係得輸。搞到我都on fire.

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-15 01:43 發表 查看引用來源

好明顯我哋注定冇緣份

喺呢間舖,次次你出我入,我入你出😅
師妹,好明顯妳地好有緣,男人都係想同女人出出入入。
妳地已經比其他人行前左一大步架啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-15 01:50 發表 查看引用來源

車入面嘅人搖搖吓就爽

打大風,外邊棵樹搖搖吓,巧驚呀!

搖多兩搖頂唔順….我指棵樹,掉落架車度,真係全港市民有新聞睇 - 8號風球下,偷情男女車震被樹dup ! ...
HAHA,見唔對路就要轉場架喇。
記得我有次行過,見架的士熄左車都會搖,雖然唔係好清楚,但我見對女人腳fing fing下,嘩,真係大膽到呢~~~~
(但果時只係夜晚,無風無雨架下。)

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 07:39 發表 查看引用來源

係咪有晒畫面。。又想實地感覺下先😜
車震我試過,但今時今日未必敢再試喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-15 10:17 發表 查看引用來源
重有落大雨,車窗響住答答大雨聲,車外矇矇矓矓。然後車窗內蒙上一層霧氣 …
事實邊有咁多霧氣,除非外邊好凍先會架師兄。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-15 11:00 發表 查看引用來源

我就比師兄貪心,好多女我都想見下。😂
HAHA,咩女先?邊度既先??

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-15 14:30 發表 查看引用來源

我除咗呢度都唔識去第二度,
不過現在喺呢度,想約下囡囡見面,
都唔係一件容易的事。🤭
李白都講,只要有恆心,鐵柱磨成濕,師兄揀好對象就慢磨佢啦~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-15 14:49 發表 查看引用來源

師兄果然係務實派,講得出做得到,阿星都唔弱,成日令到啲叔叔嬸嬸對住阿星依起棚牙。
CK果啲梗係啦,唔靚仔靚女身材好都唔影出嚟啦,唔會揾個人肉水泡或者紙板人出嚟俾人睇囉😬 ...
其實韓國咖哩啡男星都已操得一身好線條,講真,有身材係bonus黎既。

天氣涼左,而家操就份外舒服添架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 15:01 發表 查看引用來源

因現時電話太方便了😂😂
係,而家車真係貪果下刺激,舒服黎講真係一般。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-15 17:36 發表 查看引用來源

熱操有熱操嘅爽,出一身汗,睇住啲汗係咁流,都幾舒服㗎😬
爆汗我都鐘意,以前youtube有個爆汗channel,包有個女生一齊操添架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆