上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-30 01:00 發表 查看引用來源

真係咁搞笑?有冇你咁正先?
麻麻架喳,麻煩妳地都係用番自己既相😁😁

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-29 19:25 發表 查看引用來源
師兄快D講你係我的post 的事啦
係係係,而家講。

呢D係情調黎既,當時佢跪係浴缸邊,我行埋去,咁佢之後當然係拎開浴巾望下咩野掛住佢啦,咁佢邊用口氹小Dragon 時,而我就企係度斟酒囉。
佢有問第一次有人咁樣拎毛巾俾佢,我就答因為掛住佢,連小Dragon都係,所以佢都要搵D野掛住佢。

咁枝酒唔係齋飲,其實仲有樣野用,就係我含住啖酒,當佢含完小Dragon 一陣時,我就同佢kiss,將口裡既酒過俾佢,但我特登將d酒係佢咀邊漏出黎,漏係佢對胸度,我就沿佢唇,頸,到胸慢慢舔落去。

係浴缸我先會咁玩,因為……大家都顧慮小d嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-30 02:31 發表 查看引用來源

定係啲靚相你收埋咗自己欣賞?
哈哈,點會。收都收妳果d,快d放出黎啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-30 02:50 發表 查看引用來源

哈哈!你又知我啲相值得收藏?

講開又講,我好似人夫人妻#3開始出現,一直都冇放過相
係,所以放下啦唔該~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-30 03:35 發表 查看引用來源

哈哈,我真係好鬼懶⋯⋯懶到費事諗放乜相,又懶得搵

嘩!咩樹咁夜仲看舖唔瞓覺?
好正,瞓到中午😅😅😅😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-30 08:35 發表 查看引用來源

我近來學緊玩“屈膝龍旗”

https://youtu.be/61Dao2Y-66c

通常做完腹部運動,
留待最後的力量,
才去做幾下呢D。
師兄,好勁喎。
呢隻平衡,耐力要求非常高喎。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-30 09:29 發表 查看引用來源
Wow
你咁講好正咁喎,用酒
用酒其實可以好多野玩,可以正經飲,可以煮野食,仲可以調情用嘛。😁😁

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-30 11:37 發表 查看引用來源

下次試下用小Dragon掛毛巾拎比佢
師兄我係miu師妹果度開首講左。
當時女生係浴缸嘆緊時,我出左去拎野,全裸返去浴室時,左手拎住枝酒,右手拎兩隻手杯,而小Dragon就掛住條浴入去搵佢。
佢見到就笑住拎起條浴巾講第一次有人咁拎野俾佢。
其實識拎,細佬好幫到手架。🤣🤣😆😆

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-8-30 13:14 發表 查看引用來源

直接吸收酒精可能會麻木㗎
JJ浸酒我真係唔敢喎,哈哈。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-30 14:35 發表 查看引用來源

勁鬼咩?
做了3下,
已痛到在地上抱腹典來典去。😅
哈哈,但係做到片中人既效果又唔錯喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆