上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 00:11 發表 查看引用來源

一段感情,只要有落心,始終都會有感覺。阿星感覺到,大家嘅不捨,無奈,喺埋一齊嘅時候嘅互相需索。一段帶有傷感,但已無遺憾嘅故事。期待師兄下次嘅高潮迭起😬 ...
呢段係小弟當年想知自己係情慾市場既定位同價值,所以先會出現幾位依人同時出現。
其實最想講既係當年唔捨得果份難得既感情,希望接住落黎我表達得到。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-15 01:38 發表 查看引用來源

龍兄呢個故事結尾

我感受到真摯情感
唔止床上激情咁簡單
兩睇,有人可能認為上床遮,使唔使咁認真,但我認為如果對待自己鐘意既野都唔認真,咁人生就真係太過hea了..........
其實同Cherry食好野同開心既事行街去玩既仲有好多,但真係太長篇,所以我都skip左好多,如果唔係只會變左引人入睡。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 15:45 發表 查看引用來源

慢工出細貨,寫故事要好用心,故事先會精彩,同一個故事,用心寫同唔用心寫會有好大分別,師兄嘅故事嘅用心程度,阿星睇到,亦都非常之感受得到,所以師兄一定要keep住團火,呢度需要師兄撐場。

阿星啲相好碎料啦,呢度每位師兄嘅相都 ...
其實我最想俾大家知Cherry, Margaux同Bella既個性同態度分別,多於其他。始終女人吸引我既床上只係其一,令我會留神同回頭一定床以外既獨到之處。
希望係黎緊最終回表達到。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 15:48 發表 查看引用來源

師兄太謙,有魅力嘅男人,女伴係會走埋嚟嘅,所以出現幾位依人真係唔出奇。(咦,阿星係咪又轉彎讚師兄又讚埋自己呢?)😬
師兄,其實我早年戇戇地會同女生未開始就走人,係之後年少輕狂先不顧後果遮,人始終如果要揀任性,都係後生時做好d。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-15 17:08 發表 查看引用來源

你真係好鬼細心,知我呢啲c9 老花
我留意到妳鐘意男人快靚正遮,老花?who care,如果係真,行埋d企添啊。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-15 17:13 發表 查看引用來源

各有不同需要啦!

有d 人只求上床出嘢,有些上床認真玩不過唔放感情

又有啲除情慾外,同時要滿足心靈需要

唔同目的,自然找到唔同partner
咁要唔要係度招標,唔怕被浪漫死就放馬過黎。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 08:57 發表 查看引用來源

係,師兄嘅描述好仔細,有好多互動,交流嘅唔單止體液,仲有好多嘅情感。可以睇得出師兄同女伴們嘅關係並非單純肉體上嘅滿足,而係花咗好多時間同心機去照顧女伴嘅心靈,所以故事先可以咁精彩。😬 ...
我曾經問過唔同既女生,佢地會講,以前有幾個好勁,7Q8Q,有幾個好渣,3分鐘就射,又有一兩個好多野玩,有SM,有露出。
但佢地講得最細緻,描述得最開心,始終往往係床以外既事。
女生過一兩年,只會記得以前果鑊扑得幾多Q,對方真係樣都未必有印象,但如果又扑得,又窩心,女生係會記一世。
我唔鐘意做女生心裡既果班.............. 我鐘意做果個...............

所以情感無交流,同搵SP或ONS有咩分別??我對呢D真係無興趣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 09:01 發表 查看引用來源

查實阿星後生到依家都係戇居居。師兄話年輕戇過,即係依家已經由戇轉型;之但係唔知點解阿星人到中年,依然係一碌葛。

不過阿星非常之贊成龍師兄所講,人如果真係要揀任性,後生時做係好啲,年少輕狂,老嚟唔會徬徨😬 ...
人越有本事,越可以對某D事不敏感,因為佢唔主動都會有人埋身代勞。
呢樣野不論工作又或優秀既外表等等。
試想想,如果男生好人又本身,靚仔高大又有型,佢就算戇居唔識追女仔,都唔需要為呢樣而煩惱。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-16 10:32 發表 查看引用來源

結尾都要用好多心力先有呢種回味。

跟著睇Bella...
Yup~~~~
等等啊師兄。
其實Bella係非常吸引既女仔,其實我好少會鐘意後生女,佢係其中一個,所以俾D時間我。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-16 11:45 發表 查看引用來源

快?一啲啲㗎咋

性格要爽快,唔好婆婆媽媽
轉數要快,唔係好難溝通

但有點嘢又唔可以快嘅😅

好明顯呀龍兄仲巧年輕,企得太埋,老花Focus 唔到呀😖 ...
男女生相處,傾玩談吐不嬲都有距離,講緊真係會身體上有距離,師妹有無遇過D,無視呢種距離,大家一見面就打破呢種潛規則,好快就好埋身傾埋身玩,但又不令妳反感既男人先?又或見D女生好主動就去同男仔玩呢?
呢種快靚正又吸引主動,係獨有氣場。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆