上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-20 08:23 發表 查看引用來源

難道龍師兄都想去學返門手藝咁話?係嘅話到時阿星熱切期待師兄嘅故事😬
HAHA,按摩係好專業架,我被人按就好專業嘞。
但呢D嘆得耐,當然知道用黎調情既技巧,事實曳曳前按摩都時常有,好好玩架。

尋日小弟去左跑,真係幾開心幾好氣氛,我第一次玩呢D,容許我大鄉里出城feel,好玩又興奮。黎緊仲有咩野跑,我都開始留意緊。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-20 11:12 發表 查看引用來源

堅係頂唔順,阿星唔多受得力,俾人按幾下就鬼殺咁嘈,認真係麻煩星😬
HAHA,人人唔同,我係極鐘意按摩,尤其運動完又或打完波,我就勁鐘意,因為可以鬆晒嘛。
同樣慢慢我都識D位,其實男人同女人按,有油係手,按下傾下,呵下氹下,女生已好享受。
呢樣都係一個好好玩既前奏。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-12-20 14:38 發表 查看引用來源

有咩玩~~
果度有幾隻獎牌賽,仲有Minions同大家影相,同埋幾多攤位俾小朋友玩。玩完對外仲有美食車添,全部人都著晒Minions衫,都幾好氣氛。
幾正架師兄,好介紹啊今次。
仲有麻煩師兄講多D,我估我會keep住玩。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-12-20 17:38 發表 查看引用來源

百變小櫻跑岩唔岩玩😂
我知有,但.........百變星君可能好D,HAHA......
有無超人跑??HAHA......

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-12-20 17:42 發表 查看引用來源

前年台灣有batman跑
咁正~~~~
但台灣喎,HAHA......
師兄,你都唔會去啦,我呢D老幼苗都係慢慢成長好。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-12-21 09:40 發表 查看引用來源

佢果陣d禮物幾正
係?我今次都好玩喎,有衫有水樽,可惜我遲左,佢原本有大公仔添。
但都真心堅好玩。
我小朋友都鐘意左,所以而家勁想跑,當然目標唔係半馬全馬,會玩D輕鬆D先。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-12-21 18:29 發表 查看引用來源
咦!我都有去喎。早知相認!
噢,有咁既事。
估唔到咁玩樂性質師兄都啱喎。
但真心正,我都想繼續玩。

唔知大家有無留意,西班牙的聖家大教堂聽講終於起好,唔....呢個話題冷門左少少係嘛?但其實我好鐘意果度,同大家分享下。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-12-22 13:21 發表 查看引用來源

終於。我以為要再等幾十年…

我前年去過。覺得是一件大型藝術品。
無錯,有次我去見客時,飛左去果度同時行下,真係可以用藝術品黎形容。
非常有美感,雖然我無果方面既信仰,但都感覺舒服同偉大。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆