上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-17 12:33 發表 查看引用來源

但。。on居居上去21日係酒店隔離。。我又冇咁既必要。。。隔離完搵到錢又5同。。😂😂
係架,如果唔係工作需要又或家人,21日係上邊,返黎香港又隔10日8日,應該無咩工可以俾個人走開咁耐。

但上面既酒店聽講好正,有D有露台添喎,HAHA......好多野玩架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-17 13:39 發表 查看引用來源

阿星係年頭空閒,年尾周身唔得閒果隻,分分鐘初一二三都會俾人拉夫去做嘢,認真講唔得笑,阿星老婆同細路完全唔會笑。

講開小朋友放假mode,家下已經係網課,加速咗放假嘅心情,只着上半身校服,下半身着睡衣,完全係放假狀態😬 ...
咁似D老闆同海外客視像時,枱面西裝斯斯文文,枱底俾緊秘書含咁既??HAHA.......
我小朋友已放假中,我就搏殺緊,真係羨慕讀緊書既佢地........
做男人過年前後都唔得閒架喇,忙辦年貨後又到情人節,成日覺得D日子咁Q近,送禮D網站不停彈出,真係不得了。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-17 14:49 發表 查看引用來源

街都5敢亂出。。重約人食飯咪搞。。on99中左。。真係一個累全家。。
師兄係乖仔一名。
我有出去啊,係小心D咁啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-17 15:41 發表 查看引用來源

枱面西裝斯斯文文,枱底俾秘書搏命咁含,呢啲場境咁熟口熟面嘅?阿星以前好似試過6點幾返公司等開會,同秘書兩個搞搞震搞到7點先同美國開會,公司平時8:30前都某人,阿秘書就係匿喺枱底趁阿星一字開會一字攻擊阿星喇😬

小朋友 ...
師兄係公司玩morning Q咁正。
公司玩真係要好小心架,雖然真係幾剌激,HAHA...... 但善後總係爭DD咁呢。

而家好多野都好平,事實上又係唔係呢?HAHA......但唔否認上網買係好方便。
小弟以前興walk in去,近年都試過網上買花買禮物。
但有一點師兄講出左有趣點,買禮物,買俾屋企果位同情人果位,會一樣定唔一樣既呢??呢個都好有技巧架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-17 17:33 發表 查看引用來源

嘩,呢啲買禮物嘅嘢,阿星真係會搲爆頭,諗得一個諗唔得第二個,個個都要唔同款度身訂造,少啲腦汁都唔得😬
HAHA......
係呢度,我見好多師兄既post都好多時講點樣買野,其實我最好奇,係會個個女生都唔同,定還是屋企、情人1,2,3都係一樣。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-17 19:03 發表 查看引用來源

當然睇下有冇必要啦。。公事。。就冇計。。
其他就免啦。。累人累己。。竹竹灣見。
齊齊過年就含得撚象皮糖呀。。。😂
你唔講我都無太深入去想,最近果單,講確診者去食野既地方,就係我間唔中會去附近等車既地方,真係個心都離一離.......
過年前先玩呢家野都好大鑊.............

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-18 02:04 發表 查看引用來源
我已經強檢中,仲有一次先完
盡量唔出街
師兄要留係屋企?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-18 12:16 發表 查看引用來源
無強制,不過屋企附近好多都係強制盡量少去
等檢完幾次先返office
都係既,而家基本黎講都爆緊,望就望唔好大大鑊.........
如果唔係,夏天到又再辛苦過..........

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-18 12:21 發表 查看引用來源

應該呢啲人。。捉入竹竹灣招呼下俾佢累隔離既人。。睇下重有冇人敢。。一個累全港。。明知故犯。。
即如果佢係好靚既空姐,捉佢入竹竹灣,被其他隔離緊既男人輪流入去............望下係邊個。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-1-18 13:45 發表 查看引用來源
哈哈。多幾個情人都幾傷腦筋喎…
HAHA,咁會唔會個個都同一樣呢?
咪唔使煩囉?
即講講都叫Honey唔會叫錯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆