上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
51  1.3m

Sam 師兄.....吹氣吹出黎架???好勁....

我換唔到頭像呀.......轉左png 都唔得...

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-8 12:45 發表 查看引用來源

嘩~~嘩~~~嘩~~~
師妹,你呢個頭像,係男人睇到都流口水
點會呀....300 磅嘅肥婆一個

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-8 13:30 發表 查看引用來源

失常,你咪換頭像啦!
呢張其實好吸睛啊!
我想換呢張喎...😂😂😂信我300磅啦....你地呢度有個好熟嘅師兄見過我架...我極樣衰極肥架.不過邊個師兄就唔爆喇....廢事啦..🤣🤣一陣人地都唔想提係識嘅...廢事影衰人😂

附件

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-8 17:15 發表 查看引用來源
就睇張相,好似得百幾磅喎
傻....我300磅...我角度好啫😂😂😂人又生得算高~~😂😂😂減唔到呀

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-8 17:23 發表 查看引用來源

健康好過肥瘦啦。
.我呢啲要狂做運動....即係好似ar keung 咁...要大量運動先瘦到...284用半年220....用多兩個月200....調咗鋪無做運動再反彈肥😤

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-8 17:32 發表 查看引用來源

一時既狂熱,難持久

真係想減肥成功,搵個可以持之以恒既方法啦
係個時返屋企附近..朝早gym...gym 完趕返工...份工又忙...之後調咗去馬安山...時間已經問題....又早又夜就開始肥..啲肉都鬆晒..之後就疫情啦...直頭停....

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-8 17:36 發表 查看引用來源
8個月就減到咁多,好勁啊😱!
即係而家都無300磅啦
我都唔夠ar 強勁啦.....我都想有人鞭策住呀....
我外型又矮又肥....英文名叫ivy🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-8 17:45 發表 查看引用來源
我講係精緻😏😏😏
其實妳會唔會去del 妳自己個引版post 呢???no eye see ar~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-8 17:58 發表 查看引用來源
從新出發?
係囉....呀mui 妳又真係on99答嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆