上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-19 19:19 發表 查看引用來源
話長唔長,話短唔短。慶幸熱情未減😌
熱情未減呢下都幾緊要。
4年都真係唔係短日子,勁。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-1-20 14:51 發表 查看引用來源

可能蓋上了保鮮紙。😁🤭
感情要新鮮,唔易呢~~~~
長期保鮮就更加難了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-20 14:52 發表 查看引用來源

外國感冒啲醫生叫你返屋企飲多啲水㗎咋😬
好多鬼佬都唔帶口罩,D人為反而反,一句自由咩Q防疫都搞對抗。我有朋友係美國,講D人帶都係露個鼻出黎,即......唔知帶黎做咩。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-20 21:52 發表 查看引用來源
🤭🤭🤭🤭
呢個moment要求黎多D~~~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-21 12:04 發表 查看引用來源
有朋友問我已讀不回點算,唉!
點解咁在意呢? 我叫佢next算
無必要在花時間
會已讀不回原因好多,關唔關個樣事先?

電台播緊歌,條友唱:我很醜,但我有層樓~~~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-21 12:06 發表 查看引用來源
爆發厲害一定有原因,好正常
文化差別就要承擔後果
英國其實都有地方係咁,我朋友係果度都係架。當唔戴口罩既人係大多數,戴口罩就會變得好似唔啱既行為咁。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 13:21 發表 查看引用來源

呢啲係denialist嘅特性,為反而反,你話好,佢話唔好;掉轉頭你話唔好,佢就會話好,好好玩㗎😬
HAHA.........算啦,世界已夠亂。都真係唔錯為呢D人勞氣。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-21 14:27 發表 查看引用來源
唔啦,放咗一陣即刻收pm,dklm 😂
冷靜冷靜,呢度不嬲好興呢樣野,見怪不怪了。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-21 14:44 發表 查看引用來源
但我朋友仍然好緊張,係咁等
謂識多幾個,佢回唔回都無所謂
HAHA....... 已讀不回都要緊張,你朋友好pure喎師兄,你應該過佢兩招,教佢女.......唔係咁食架,sorry,應該講唔係咁識架。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-21 17:03 發表 查看引用來源
現實係殘酷,希望佢諗通
既然當佢女神咪裝注香早晚拜咪算, 如果佢聽到鬧爆我都似
都唔係既,如果真係遇到件極正又好想擁有點知對方又愛理不理,唔想放棄都好正常既。
始終女生係多,但正既少,遇到鐘意,梗係想追到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆