上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 18:22 發表 查看引用來源

玩下啫,呢啲人最好玩,阿星最中意玩😬
HAHA,咁呢單野睇黎有排玩..........暑假前玩完好D喎。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-21 20:19 發表 查看引用來源
唔食多D點識handle呢,唔試點知o岩唔o岩自己呢!
究竟個女生係青春少女,有身材有線條索索正,定豐滿肉地先?
仲有,係少女定人妻??呢D都係關鍵, 當然,主因係師兄個fd既質素食唔食得起。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-22 18:38 發表 查看引用來源
咁又係!話時話呢度係咪已經無新人入?
應該無,師兄,如果我部機有人要我打密碼,我都入唔番,試問仲邊有新人。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-22 19:14 發表 查看引用來源
咁即係你換機就gg 架啦喎⋯⋯
係架,玩多1,2年應該都仲可以架。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-24 02:13 發表 查看引用來源
好似三十樓下,佢自己係三十頭
30頭,有排玩啦,師兄叫你朋友快D搵番10件8件比較下,佢就會知,當初既女神原來一街都係,然後慢慢先識分咩叫真女神轉身。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-24 08:03 發表 查看引用來源

呢壇咁多人玩,玩到成170人,係人都想佢快啲完,阿星其實希望佢跟住話中咗新款嘅之後會有永久抗體,以後斷尾唔會再中,咁就上上大吉😬
外國有人中左好番再中,就係因為呢隻初原病毒原來抗體係會減退。
不如而家快D入定下貨,真心驚再有地區爆,又再恐慌過..............

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-24 10:13 發表 查看引用來源
咁又唔好咁睇,有D女人要開發,例如做老師既開發完都好好
好多時會令人意外
師兄,老師都被你開發,有無故仔聽下??

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 12:19 發表 查看引用來源
有咩玩🤫🤫
HAHA.....師兄你想玩咩先?私竇定係咩呢?近排疫情,去邊度都要小心喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 12:19 發表 查看引用來源

我係未遲左👉👈
無遲啦師兄,你而家睇頭像仲有係度架,快D~~~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-24 13:07 發表 查看引用來源
要個人豁出去先得,我點教都無用
佢眼中只見一人
咁純情??原來要開發果個係你朋友。
要帶佢去森林走一轉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆