上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-26 10:57 發表 查看引用來源

但願如此啦!
如果見得下人唔會被見笑,
我都會想show off一下,
呃下讚賞嘛!😂😂😂
點會係呃呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-26 15:50 發表 查看引用來源

係,即佢既打扮唔係一般OL時,你會有種想征服佢既感覺,又或叫叻過佢。
因為呢種女生往往有不輸男人的氣焰,可以說超吸引。
哈哈!又係征服💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

世上有乜女人,龍兄會征服唔到呀?🤔

問題係龍兄想唔想去征服或
個女人吸唔吸引到龍兄去征服啫🧐

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-26 15:19 發表 查看引用來源

HAHA.......狗狗展睇狗,男人展現既部份都係被女人評鳩之嘛,差不多啦。
但師妹講果部份,好似要上到床剝晒衫先知,無法提早知道,真係會出現上到床才後悔既情況都未定。 ...
突然個畫面,最差情況係男又後悔女又後悔

男嘅....唉!早知唔剝褲啦⋯⋯😭
女嘅...唉!早知收pm 相片先啦⋯⋯😭

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-4-27 11:51 發表 查看引用來源
哈哈,咁攞冠軍唔係咁易…

硬,大,耐,就好易明。

色澤係咪白啲好啲…?
你估女人皮膚咩!又白又滑又光亮通透,點掂呀?講緊J 喎

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-27 12:35 發表 查看引用來源

Kat姐形容得個畫面好生鬼,
但相信現實的而且確,
有發生類同的事情。😂😂😂🤭
你笑到咁開心,一定冇發生過在你身上

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-27 12:29 發表 查看引用來源

其實男人又無可能咩女人都征服既,反而令有本事既女人都欣賞自己,個滿足感仲大。
即係果種,我?我好正架,係架,可惜我已名草有主喇sorry,但我都可以對妳好Gentlman同談笑風生,分別係我會係條線前停步,又或偶然踏在線上令女方 ...
男人叻, 自然有人欣賞

但都要有靚丶型丶高大丶有錢 嘅條件

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-28 15:22 發表 查看引用來源

當然,如果條女擺明all you can eat,真係無興趣食。
如果女生有個性,先令男人注意同尊重。
All you can eat 🤣🤣🤣 love this term
鍾意呢類, 應該超餓

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-28 11:01 發表 查看引用來源

喂喂,條件太好,女人壓力都好大架,係咪先?
條件唔夠好咪壓力大

條件本身都掂,更加有動力繼續好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 12:20 發表 查看引用來源

I like it.
其實有自信既男或女一樣吸引異性,但不違言當有條件去曳,又真係好多誘惑出現.........
始終明白點解我冇誘惑冇pm 冇人埋身啦⋯⋯

原來係冇條件😭😭😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 12:17 發表 查看引用來源

講我地男生衰都係咁話。
落club,落場玩,男人就已經一開始會好似Terminator咁,掃晒個場既女,邊D食得,邊D唔食得,食得既幾多分,易唔易入手。
我記得曾經係一單新聞講而家男女比例失衡,係老蘭對落少少地方訪問個女生,問佢擔唔擔 ...
速食就鍾意戰鬥格,快!目標明確。唔洗浪費時間🕰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆