上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-22 17:17 發表 查看引用來源

唔怪得冇咗張pat pat相。😭😭😭
係喎,點解今日又轉番之前唔見果張既??個系統咩操作??

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 18:09 發表 查看引用來源

香港人怨氣重就已經係人都知,問題係啲怨氣其實係可以截停,唔使發落其他人度,不過香港人嘅心態入面有一樣嘢,叫做:「我受咗,你唔好諗住唔使受,嚟,分啲俾你,不過我俾你嘅除咗我受嘅,再加埋我要你受嘅,你唔使旨意好受過我!」😬 ...
係,香港人不嬲都唔係有福同享,但最好有難同當,又或人地當。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 18:15 發表 查看引用來源

係,年少輕狂,成日以為有愛就不死,有愛就無敵,年少輕狂嘅時候唔係用腦諗嘢,鬼知原來有愛,仲要樣貌有身材咩?噢,忘記仲要有錢呀,當日如果接受咗個有錢女,阿星今日係拖鞋王,只食軟熟嘅飯,放軟哂條腰骨,昂藏7呎都已經包咗埋一包啦😬 ...
而且而家往往識計算,反而無左以前果份初心。
以前,唔會去諗有無得食,最緊要果刻感覺。
Anyway,人大左,就要懂輕重同負責任,但咁樣,就真係知道人已大個了。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-22 18:32 發表 查看引用來源

含住水打電話我都未試過囉⋯我怕chok親
你成日誤導我
所以我唔鐘意網課,麻煩過黎面授妳知點做。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-22 19:33 發表 查看引用來源
我啱啱飲緊啖水,差d就噴左出嚟😆😆😆😆😆😆😆
男人可以令女生噴水好有成就感架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 19:47 發表 查看引用來源

呢啲咪就係揪心嘅感覺囉😬
而家再可以令自己有感既女人已少。
大家好似只關心有食無理由唔食嘛,哈哈。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-22 19:51 發表 查看引用來源

依家唔比面授㗎⋯偷偷地咁上好大件事㗎
偷偷地?我鍾意喎。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 21:18 發表 查看引用來源

最揪心嘅一次,依家就只能夠講:往樹只能回味喇😬
哈哈,其實會令我記住既已經唔多。
除左講自己會投入,最主要仲要係女既會做一d好吸引,觸動情緒既事。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 21:19 發表 查看引用來源

師兄真係壞😬
講呢d?🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-22 23:32 發表 查看引用來源
alex呢方面真係冇得輸
快d再約,唔係呢門手藝生蔬左就唔好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆