上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
317  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-8 21:13 發表 查看引用來源

而家好多拳館,設備已經好唔錯,其實好多人放工又或星期日都會去玩添,師兄真係要試下。

我不嬲都鐘意同人對打,之前已經學詠春,但可以用齊晒拳肘膝腳仲要夠侵略性,應該算係泰拳,我地中國功夫點到即止,我欣賞,但如果討論到體重 ...
龍兄講得岩。但相比起拳腳,我其實對捱下,或者對抗性d既部份有興趣。其實kick-boxing會唔會岩玩d呢?
PS今朝游完水換衫發現頭頂盞燈照得啲線條幾出,打個卡分享下先😁

附件

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-9 10:40 發表 查看引用來源

哈哈,其實兩樣都得架,睇師兄鐘意邊樣遮。揀泰拳因為有肘膝,一野ko既超強破壞力夠危機感,而且玩腳招都已好多花款,打泰拳個body唔操得有咁上下結實,真係捱唔起幾多下架喳,我玩開一對一training ,所以教練會不斷修正我body去令 ...
好教練難求。咁你點搵到而家呢個教練?龍兄之前都有玩詠春,一定pick up得快。我自問真係完全冇概念冇經驗,玩下d初階開心下就好。
我呢d冇料到就梗係要整色整水啦😂😂不過呢副貓樣跑出街都呃到下收視既😎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-26 12:06 發表 查看引用來源

曾幾何時美隊Chris真係係好多男人目標架,但佢要食奶粉,同我想要既鋼條型有少少唔同。
龍兄,小小弟尋日終於去左試堂,幾好玩。
BTW,想問下「食奶粉」即係咩意思?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-26 11:58 發表 查看引用來源

小妹妹,我地男士行先無問題,但這裡是成人的區,唔好嚇走左........HAHA.....

上圖係我,下圖嘛,都係同我打招呼的女生~~~~

...
哇!感謝龍兄分享。就到六月底,記得交功課呀😁
我就無乜點變,但好好醜醜都會貼一張😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-26 17:26 發表 查看引用來源

係堅堅好玩,師兄玩既係kick boxing 定係泰拳? 為左佢,我都的起心肝操番起,尤其Sparring時我唔想唔夠氣,家陣我仲train up緊。
食奶粉,當時美隊1,Chris佢既大隻,係食奶粉谷出黎嘛,呢隻好睇有型又夠線條,但真係用黎打拳,就會唔 ...
玩泰拳呀。ok啦,學左d動作,試左少少sparring。不過應該唔會開堂了。個教練話第一眼見到我以為我來踩場😂堅搞笑

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-26 17:26 發表 查看引用來源

係堅堅好玩,師兄玩既係kick boxing 定係泰拳? 為左佢,我都的起心肝操番起,尤其Sparring時我唔想唔夠氣,家陣我仲train up緊。
食奶粉,當時美隊1,Chris佢既大隻,係食奶粉谷出黎嘛,呢隻好睇有型又夠線條,但真係用黎打拳,就會唔 ...
龍兄冷靜d先😂我想知你講果隻「奶粉」即係代表咩。Whey protein? Gainer? 定係其他supplement? 定係你想講佢「落左野 (steroid)」 操?龍兄話晒都叫有個健身牌,唔好好似出面d人咁講,大隻就係飲奶粉「谷」出來😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-26 17:27 發表 查看引用來源

HAHA......死火,我得同對方既床照添.......
等等我,HAHA......呢回真係有拖無欠下。
咁唔得喎🤨我地男人,講得出做得到。你睇我肥到隻豬咁都貼出來。你唔係唔找數吓嘛..😂😂最多等到你6月30

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-6-26 15:40 發表 查看引用來源

條女張相好熟面口咁。。。😅😅
無咩印象😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆