上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 15:48 發表 查看引用來源

我無,朋友有呀,佢考晒牌㗎
佢就好鍾意潛
聽講唔一定識游水都得架,係唔係呢?我最叻狗仔式喳。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 15:51 發表 查看引用來源

唔係點會咁so你喎
真係接受到就好
我朋友個朋友⋯唔知50定50頭啦,都做咗姨姨,資助咗個韓仔😂
有錢佬都包索女,姨姨支助上進後生仔都好正常既。
我相信韓仔一定好努力燒脾啦,推呢樣推果樣同食海鮮。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 15:51 發表 查看引用來源

未咁快啦
到時可能唔駛點隔呢
不過最怕一開關就全部人自殺式咁去旅行
妳放心,一定會,到時妳去到只會見親都係香港人,以為香港人拎住特區可以移民日本。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-24 16:12 發表 查看引用來源
我之前好多時要去菲律賓出差。有時會同妻子一齊渡週末。
我聽人講,菲律賓女人勤力過男人,係唔係呢??

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-24 17:41 發表 查看引用來源
我就完未去過亦冇諗過去呢個國家,不過就好多朋友去過。

頭先好無聊,隨意向後幾十版睇下有咩舊po好睇嘅再睇吓,點解見到數字師兄幫我出嘅last post😅,而家睇返都覺得有啲唔好意思😝 ...
麻煩俾D link黎,好想睇下。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-24 18:41 發表 查看引用來源
吓⋯⋯我係咁二睇完就算啦,我有提及過你喺我心目中永遠都係排第7咁囉
有咁既事文西?妳點知我係一個唏噓既豬肉佬??

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-24 18:55 發表 查看引用來源
同樣嘅反應🤣🤣🤣🤣🤣
妳好野......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-24 19:01 發表 查看引用來源
我又唔覺。

不過,响菲律賓商場見到靚女機會高過香港中環。我同同事研究過,應該係因為靚女冇得做外傭…
係,我都聽講菲國多靚女,最唔掂過D會可以出國。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-24 19:02 發表 查看引用來源

當年同阿妹妹兩個去,晚晚公司打的返酒店食飯飲酒直落攬字瞓到第二朝又起身返工😬
師兄名副其實既工幹,日幹夜幹。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-24 19:03 發表 查看引用來源

柒呀柒…………阿柒……😬
HAHA,近排搵食艱難,要去實驗室搵份parttime做先得。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆