上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-25 14:37 發表 查看引用來源

寫真男?
最慘我冇佢男人咁有型咁fit呢!😅
HAHA,都唔係既,自拍再自我審查邊部份操好D嘛。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-25 16:55 發表 查看引用來源

我哋追不上時代了!😭😭😭🤭
係架,我見女既都唔介意,男既又好似得逞而起勁,真真不得了。
有條片都幾誇,男既係街邊搵人,同人講車尾有野扑,行埋去,真係有個瞓係車尾既祼女遮左樣任扑同任揸,聽落好似好正,但我睇時又感覺唔心諗:唔係咁玩下嘛.......

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-25 16:55 發表 查看引用來源

呢個動作絕對是不可缺少的。
以前我去旅行,當fit時會影全身,即睇邊度修修佢。
咁小弟其中最like男上時女方左右手揸我屁股,佢地份外野性地抓住抓住咁搓,講好好手感,果時我就勁練深蹲嘞,HAHA......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-25 18:09 發表 查看引用來源
我諗响韓國可以拖住行下街…
但如果外表爭好遠,都會有少少礙眼喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-25 18:56 發表 查看引用來源

免費係最貴,呢啲事都係咪制,完全唔知下一步會發生咩樹,上埋鏡仲要係免費做咗男主腳…………😬
條片有男人拒絕,有男人埋去一見有波祼女光晒豬又真係可以即扑,扑完又真係走人。果條仔之後又再繼續係街拉客。完全唔知咩心態,又好奇怪..........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-25 20:38 發表 查看引用來源
心理作用。邊有咁多人留意呢?頂以為阿媽同仔出街。
其實而家好多40+既女人望上去都好後生,唔會比廿歲唔執既爭好遠。
但如果個姐姐本身都唔執就真係阿媽同仔。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-25 20:40 發表 查看引用來源
日本仔magic mirror 好睇。
HAHA......其實margic mirror隔唔隔音既呢下?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-25 21:36 發表 查看引用來源

心理嘅嘢,好難一概而論😬
係,我成日形住野外多蚊~~~~邊爽架~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-26 10:44 發表 查看引用來源

好精彩咁喎!可以pm條link嚟睇下嗎?🤭
by the way,唔知師兄仔女近況如何?
抗疫進展順利嗎?
精唔精彩見仁見智,我都係鐘意D正常既性愛多D,係間唔中有D奇異野就爆趣D咁解。

師兄有心,小朋友都精神多了,最攰係我遮,而且係房既日子都真係唔輕鬆易過。
反而好似D教學講用21日養咩野習慣,家陣可以用14日黎做下平時都定唔起心肝既野。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 13:03 發表 查看引用來源

好多40+嘅年輕姐姐,床上功夫了得,係不可多得嘅對手嚟㗎😬
係,有歷練既輕熟女,其實更懂自己想要既係咩。
呢樣,係後生女無既,因為後生女往往覺得性愛既感情係輔助品,但輕熟女已懂享受,往往精彩性愛先係主菜。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆