上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-26 13:04 發表 查看引用來源

哈哈!小弟去旅行或住酒店時候,
都鍾意在鏡子影全身照,
現在對比返以前的相片,
都睇到有明顯嘅變化。

咁師兄要多做深蹲了,
若然手感唔夠,
那就太失色了!🤭

其實我都好想做深蹲,
但深蹲真係比較悶,
所以我都唔能夠持久以恆去 ...
係,其實男人40以上,會注重儀容,往往仲可以追番多少年青既風采。
尤其男人一去呢個歲數,頭髮同肌肉流失,體力開發變化,keep唔keep真係好大分別。
有女教練教深蹲,翹臀直接吸引男人目光,其實男人一樣要練下,因為股腰大腿好力就.......明啦下師兄~~~~

而家女生鐘意埋瑜珈褲,但屁股一緊貼起來,真係唔係個個有肉又好睇架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 13:05 發表 查看引用來源

做完周身痕,好似中咗性病咁喎😬
後樓梯我都試過,但野外既野戰我真係麻麻..........
我估戶外既車震,我都仲接受到,我始終鐘意舒適環境享住受去愛。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-26 13:10 發表 查看引用來源

都是的,呢十幾日其實可以好好地利用,我就用呢段時間上youtube,睇咗好多自己平時唔得閒睇,但係又想知嘅嘢,睇到攰就瞓,瞓醒又走去睇,都唔知幾多年未試過呢啲生活。😂

安好就最好,祝師兄小朋友早日痊癒,早日重回社區,投入返自己 ...
之前我就係睇下D想睇但又定唔起心肝既戲囉。
而家就睇買左好耐既書。
係,希望一切順利,快D出關~~~~
我估我一定勁運動先得~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-26 13:17 發表 查看引用來源

差點忘記回覆師兄問題,好彩搵下搵下都搵得番,
我會想講,如果自己朝思暮想嘅女人向自己暗示,
相信冇幾多個男人可以走得甩。😅😅😅
HAHA......
師兄fit左,不妨試下去馬。
早前我最當fit時,真係買咖啡都大杯D,所以如果熟女姐姐再抽下水,不妒試探下,包你更有動力去操fit D,準備隨時出現既大戰。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 14:58 發表 查看引用來源
咁就有新相睇啦hehehe
麻煩妳都轉轉相先唔該。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 15:22 發表 查看引用來源

簡直係遇啱對手,棋逢敵手,未知鹿死誰手喇😬
係,而且fit既熟女同有肉地D既又唔同玩法,但一樣正~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 15:25 發表 查看引用來源

樓梯阿星都有試過,公司大落地玻璃試過,飛機上面商務倉嘅厠所試過,小巴後座試過,係冇試過戶外,阿星都怕蚊咬呀😬
飛機又真係未,師兄勁。
洒店既落地玻璃,屋企既露台,又或開住車俾人催,唔係,係吹住開車都有,戶外我都係手多多喳。
好似寶寶師妹果D都大膽啦~~~~睇戲食腸喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 15:25 發表 查看引用來源

行樓梯都得
呢樣真係堅得,其實好多方法都可以,只係行後樓梯怕唔怕有人推緊車架?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 15:26 發表 查看引用來源

容許我叫你一聲大佬ma?😂
我又叫我又叫,星大佬~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:12 發表 查看引用來源

最多都係去旅行係自己間房熄燈
係落地玻璃隔離做🤐😛
千萬唔好開燈,早前有條日本4P片,2男捉住2女係落地玻璃窗度推車,樓下多人睇到呢~~~~
之後香港都有單類似添喎,HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆