上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 16:40 發表 查看引用來源

脹住走都仲還好,如果咁啱爆發星塵暴就遇著看更嚟到,然後大家你眼望我眼咁,一路互望一路爆發,你都咪話唔老尷😬
看更呢D好醒既,果D呻吟聲,又或啪啪聲,一聽出就大力D行多幾步,大家自然有共識停一停。
再睇下邊個行開求個方便遮。
我覺得佢係轉彎位已見到,如果我唔走,即益佢睇真人show遮,但果下真係流晒汗,後樓梯,我唔係玩狗仔式喎當年........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:41 發表 查看引用來源
我都要搵反要腰⋯⋯
之前好似有圖,師妹條腰堅幼架喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 16:42 發表 查看引用來源

阿星中意睇女騎師策騎,最好一路扭腰一路雙手互揸……………😬
HAHA,我反而仲要男上壓住女既黎侵略,佢成個人都係我既。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:45 發表 查看引用來源
咁佢最好就睇到我啦
嘩,師妹咁大膽架原來。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:47 發表 查看引用來源

帶口罩跑始終辛苦
好辛苦,我好多次都跑無幾耐就要停,感覺好似唔夠氣.........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:45 發表 查看引用來源
😆😆😆😆😆😆😆
果時真心明咩叫如箭在弦......
仲明咩叫......谷上腦.....
佢say sorry猛講下次補番,無奈我9 fing fing漲住都要拉褲鏈走.......

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:54 發表 查看引用來源

我用運動口罩都頂唔順
我無跑一排,我估再跑都好快謝............
再總言之唔理,我只係好想做運動喳~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:58 發表 查看引用來源

我都謝謝地~~太快好易爆計
我就係想爆,我太掛住爆果種感覺~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:59 發表 查看引用來源
而家懶左小小,有啲鬆
定個目標,就25吋啦,呢D捉住黎推就一流嘞。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 17:02 發表 查看引用來源
咁女方洗唔洗嗌,呀~~用力插我,插深啲吖
無可能呢兩句,因為個姿勢係佢趴在係度我壓住插入已勁深,通常係插到死死下,扮射左之後,瞓係佢度,佢以為已告一段落後又再插過,直到講放過佢為止。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆