上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 17:30 發表 查看引用來源
硬?sorry我最近有啲頑皮,對呢啲字好敏感🤣🤣🤣🤣🤣你係咪肌肉太實?
做HITT都得呀
係筋太緊,唔夠鬆啊師妹,HIIT可以更硬架......D肌肉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 17:42 發表 查看引用來源

人地專業啦嘛😬
商務位既空姐係唔係靚女D架?醒目D添喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 17:46 發表 查看引用來源

唔係啩,難度龍師兄當年玩掛鼓?😬
係,因為唔想佢掂牆,太大塵,就唔後推,咁掛鼓一手抱腳一手托住佢背,呢個動作大汗到我呢......
法團開會時幾想提出後樓梯要加風扇令空氣流通,但唔方便講個理由係因為掛鼓太熱。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 17:47 發表 查看引用來源

深入嘅時候的確係要男上就力啲嘅😬
係,師兄都明,女生抓床,叫救命,流晒汗,都好好睇架嘛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 18:54 發表 查看引用來源

原來大家都有咁嘅玩法,求饒推開喘氣叫唔出真係好好玩😬
因為呢一面係床上先見到,硬朗又或平時鐘意鬥氣女仔尤為吸引。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 19:09 發表 查看引用來源

法團對師兄嘅提議一定好唔了解,叫佢哋多啲同理心啦😬
保安應該明,因為D鬼近年好鐘意搞埋D聚會。有D仲一對對去後樓梯飲酒添。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-3-27 00:39 發表 查看引用來源

呢個moment….都係灰爆
男人就係咁,有一次既灰爆,會更期待下一次,俾女生話晒事。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-3-27 00:45 發表 查看引用來源

龍兄話壓住嚟侵略,叫「唔好呀!唔好⋯」「做乜插到咁深?做乜㚒住我?衰人⋯」配合番個劇情
通常係講: 真係好入.......嘩嘩嘩....... 呢個姿勢輕力D,死死死......
紅晒又出晒汗既表情來得真實又滿足...........
我都鐘意感受女方流晒汗既體溫架嘛。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 10:08 發表 查看引用來源
我諗住反侵略,做個逆痴女🤣🤣🤣
咩叫逆痴女呢??

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-27 13:07 發表 查看引用來源

諗起情境都覺得好正,
可惜我...🤣🤣🤣
師兄,可惜咩先??
其實慢慢搵下D攞命位,女方鐘意既,會更投入同你做,你亦會更起勁架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆