上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-1 20:44 發表 查看引用來源

等教練同mui姐包膠
好啊~😁😁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-1 21:28 發表 查看引用來源

咁嘅時勢,仲要懶,點止難撈,分分鐘遲些冇得撈
我不嬲覺得好多人都好似不食人間煙火既態度做人架。🤣🤣

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-1 21:40 發表 查看引用來源
https://youtu.be/A8FhYFw5RAg跟住做呢個💦💦
師妹,佢地主打腰腹,但幾件大隻佬好似後尾謝謝地喎。

中間夾雜下d奶肌成個Tabata會平衡d其實。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-2 10:12 發表 查看引用來源

驗左依家唔中
兩星期後中左
=多舊魚😂

我只能用呢個邏輯去諗
其實咁樣諗唔太好,驗,始終都想個結果係正面既,係咪先。
但講還講,我都未去驗

政府個出發點其實係好,但.......做野果班人親和力欠了點,真係....... 如果換左由女明星驗深喉就有號召力嘞。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-2 08:48 發表 查看引用來源
琴晚屋企人食飯搞到好夜,上到唻見到大家已經吹到天際嘅另一邊,我突然好似黑鬼屌幼齒咁搵極都搵唔到個位入,又或者其實係我太攰,條J擺到咀邊都冇力含,所以就say個hi就上床⋯⋯瞓吧啦!
可能我已經冇特定地點工作太多年,隨時都 ...
師妹2個例子都好特別

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-2 11:38 發表 查看引用來源

淫亂party😏😏
嘩,而家呢個時勢開,細佬戴套,人又口罩,真係玩鬼囉........
當然我知有人係唔識死既

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-2 11:49 發表 查看引用來源

知呀
係驚瀨野變自助餐群組😂😂
呢D名起果下好緊要,一陣新聞稱之為"瀨野群組"就尷尬。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-2 12:10 發表 查看引用來源

日本咪有囉
咦,我又真係唔知喎。

我估大家都知,Marvel既黑豹死左,其實我幾鐘意呢個角色,同大熱既Ironman一樣高科技卻有著不一樣的方式表現。而Chadwick Boseman既離去,佢做左既善事善心我就唔多講了,但原來佢只係得43歲,OH........ 比我仲後生

我真心覺得,原來有D野要發生,其實唔係離自己好遠。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-2 21:26 發表 查看引用來源
要輸入大過輸出先得🙈🙈
咩野出出入入啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆