上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 20:46 發表 查看引用來源

最鬼驚呢樣追住嚟啜嘅情況,真係走又唔係唔走又唔係😬
而且有一樣我覺得男女行埋時都好有機會傾到既,
就係男既會認叻未試過人俾人吹得爆,
女既呢?又會講未試過吹唔爆人,
咁最後點?當男既爆時,男既就會講:

近日OT得多,攰呀~~~~
今日狀態唔好呀。
無理由架喎~~~~

之後就會俾女生話,其實講咁多,都係想呃女生落力起勢吹。

唔知大家有無睇奧斯卡,今次焦點唔係個獎,而係Will Smith上台打人一野,講真,美國佬最叻就係把口,更叻就係煽風點火,攞人地傷口黎開玩笑,有人講Smith打得好,又有人講佢唔應該出手,我想講,美國佬最叻就係出口傷人,傷人出手當然唔啱,但出口既傷人既傷害其實一樣大。
同樣,女生既讚美我地都識,但我其實都唔隨便讚人,D人講,香港男人呢方面就唔夠外國人比,因為鬼佬讚女生係好易就出口嘛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-28 16:33 發表 查看引用來源

哈哈,師兄真係知阿星心,其實個個男人可能都係用呢啲藉口😬
係架。
好多仔用呢招,挑戰女生既好勝心架嘛~

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-28 17:25 發表 查看引用來源

師兄果然是食腦之人。👍👍👍
咁我可能更食腦,我會講真心話:so far咁耐我對俾女生口愛興趣不大,因為暫時無邊個令我有好大感覺同回味……

原意係想講我身為男人,反而唔係好需要俾女人口愛,但點知呢句老實話,反而更引黎佢地唔信,認為我未遇到件正靚爽既佢。

下場當然係……你懂的。😅😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-28 18:14 發表 查看引用來源

其實都係講緊3個:Acceptance(接納), Acknowledgement(認同), Appreciation (感激)。當呢三個要素都做到,自然就會出口讚美。中國人傳統,老豆永遠唔會讚仔女做得好,其實少少嘅讚美,就可以令佢哋做得更加卓越,更加優秀,更加完善。
...
我明啊,timing 控制得好而出手,往往事半功倍,而製造到呢個時機,更見技巧嘛。
哈哈,睇黎師兄都係識讚之人。
我都要改善下先。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-3-28 19:25 發表 查看引用來源

真係聽過男人解釋….其實解釋咁多仲衰。
更凸顯自己廢
哈哈,再廢d既對白通常係吹噓自己郁d都扑半個鐘,點知半分鐘就嘔奶。
然後就會講: 無奶油嘞,下Q,下Q一定好勁。
點知要女生吹硬先有下Q。🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-28 19:30 發表 查看引用來源
實在太⋯⋯⋯⋯柒啦
男人籍口就係多架啦~
但有一個就真係唔知籍口定理由,總言之人人唔同,就係飲酒。
有師兄飲左就會硬唔起,但有d就會可以好耐都唔射。
妳知難得同女生一齊飲,事必諗住可以大戰架嘛,如果出事硬唔起先柒呢~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-28 21:56 發表 查看引用來源

跟住就係爆咗😬
爆呢下就係下一個問題,女生吞唔吞。😆😆😝😝

[quote]原帖由 star_platina 於 2022-3-28 21:59 發表 查看引用來源

Star star uncle呢啲of course release horse啦嘛😬 [手+/quote]
哈哈,師兄對呢d真係有興趣?
其實而家好多鐵竇都搞呢d到會酒會。
我有朋友都有問我有無興趣,但講真而家時勢捉到都幾頭痕。😅😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-29 11:47 發表 查看引用來源

救命啊!原來omicorn真係會影響性能力。昨晚迎來疫後第一戰,點知進入後五分鐘左右,正想策馬加鞭的時候,就不小心被虎虎ko了!
事後仲被她取笑我,原來傳聞是真的,男人真係會早洩。我都無可辯解,唯有順住她的說話去講:咪係囉!呢次 ...
堅架師兄。
但佢無講會影響第2Q,所以師兄應該抖夠再搵老虎開拖,第2Q應該唔講得笑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆