上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 13:48 發表 查看引用來源

以前阿星食煙,女伴話有陣苦刦味;家下戒咗煙,睇啲情況已經改善咗好多,再某人投訴苦😬
講真,生吞都係愛既一種表現黎架。
最記得爆完後我去拎紙巾同時講:唔好意思唔好意思,對方就拎黎抹住咀角講:吞左咯.........再微笑。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 13:51 發表 查看引用來源

飲下酒,三幾個朋友傾下偈的確係賞心樂事,不過最近限聚就真係收心養性下,酒就幾時都有得飲,唔急在一時嘅😬
家陣都係小心D好。
其實感覺幾特別,無出夜街好耐,感覺又無咩唔慣...........

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-29 14:20 發表 查看引用來源

咁就可以多吞多食了!😁
師兄,唔想老虎吞可以射面嘛.........
但講真,我未試過。

講開又講,有次出街買電腦野,樓下有兩位女生想捉人訪問,一個拎機一個揸咪,唔知佢係唔係見我個樣夠宅,一黎靚D果個就問:請問方唔方便做個訪問?索D果個跟住埋黎,但佢有晒鏡頭,嘩,我真係宅男上身講唔方便.......
到走時,我見佢已成功訪問其他宅男同志,原來佢地問緊慣唔慣戴,同埋覺唔覺得窄,又問鐘意咩size同牌子,如果戴2個會唔會感覺安全D?雖然窄但會唔會試, 真係呢.........細心D聽,其實係問戴口罩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 16:46 發表 查看引用來源

然後仲要哄埋嚟索吻,口腔入面仲留有餘香添😬
咁激情.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 16:48 發表 查看引用來源

射面………………千祈唔好咁大力射,一陣射入鼻哥窿,又或者身體再好啲一個唔覺意射到上頭髮,一陣洗就成頭髮都係膠😬
我講下遮,so far小弟未試過玩顏射,總感覺唔太尊重。
玩其他都好掛......HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 23:25 發表 查看引用來源

Star star uncle cannot sick la, if star star uncle sick jor no one take money home. 鬼妹can做醫生,每日醫star star uncle until star star uncle get well la ma😬
即星師兄get well,鬼妹護士get wet嘛.........

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-3-30 12:35 發表 查看引用來源

又鬼妹nurse c 又鬼妹E 生,star star uncle will keep saying , 我好sick 啊!

話時話,男人好病病時,真係仲有心情及精神睇靚女?
如果病左,心靈真係會特別想被照顧,尤其人在外時,真係會好滾動架,溝女黎講呢招萬試萬靈添。

而只要好返少少,就一定會睇靚女。
好記得探朋友,通常第一個問題就係問好返未?好D未?
第2個問題就係問D女護士得唔得架啦??如果係老友,仲會問要唔要叫護士姐姐入黎逗啫啫添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-30 13:23 發表 查看引用來源

咁唔出聲射落面又真係衰衰格嘅,阿星查實只試過一次,就係唔知係咪興奮得滯,太用力身到鼻哥窿同頭髮都有,最後兩個人去冲涼係咁洗都洗唔乾淨俾女伴鬧囉😬 ...
我真係無呢方面經驗.......
因為以前試過俾人鬧........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-30 13:24 發表 查看引用來源

Well, why not both😬
HAHA...... 所以趁病獻殷勤係work。
我有朋友樣普通但都係咁樣細心都追到女神。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆