上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-1 11:59 發表 查看引用來源

唔係含番啜乾淨咩🤫🤫
HAHA.......即啜乾淨就再黎第2Q。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-1 12:12 發表 查看引用來源

阿星都試過,坐巴士對頭位(阿星腳長,除咗下層對頭位阿星真係某乜地方坐),話說果次阿星早上車,坐到對頭位嘅正向位(呢,即係唔係倒頭位啦),過兩個站好多人上車,坐剩阿星對面個位,有個女仔攝咗入嚟坐。大家戴住口罩,當然睇唔到佢係咩 ...
HAHA,師兄既經歷比我更精彩。
講真,對坐位就係有呢度得意,而究竟女仔知唔知道人地望緊,又其實介唔介意人地望既呢??
又係一個好有趣既問題~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-1 15:35 發表 查看引用來源

樓上坐最尾帶住女伴有嘢玩嘛😬
唔通係寶寶講既果樣野??

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-1 16:53 發表 查看引用來源

喺巴士上層有巧多嘢玩嘅😬
小弟係巴士最叻係玩到熄燈喳........
咩野熄燈,係巴士司機以為無人,熄左上層既燈,返車廠。
而點解我無出聲?因為......學緊警察做野........ ( 搜緊身)

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-2 21:47 發表 查看引用來源

有冇搜濕凳呢?😬
以前,試過睇戲時,同對方一齊褸住件外套,咁外套之內,當然手多多啦。
印象仲要係最後一行位,無人見到下,左右手同口都盡出~~~~
但小弟始終都怕怕羞,係無再下一步既,我指係戲院內。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-3 01:05 發表 查看引用來源
喂,我諗到有一次好好笑,我坐上層最後,貪冇人睇,一路睇av一路自慰到高潮,反正未到更係瞓陣先,點知sir得太底真係冇人見到,醒返發現熄晒燈,但架車又行緊,不過唔知去咗邊度,就慢慢行落去,司機喺倒後鏡見到我冇出聲,我就坐低左,再望下 ...
師妹,妳呢隻......有D驚嚇成份......
我係司機都嚇一跳。

我果隻就搞笑,去左山旮旯既地方,即我意思我都唔知佢個車廠係邊,最後係坐員工小巴同班司機一齊返市區喳。
但當年當日係巴士上層手多多對我黎講已好大膽.............

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-4-3 14:02 發表 查看引用來源

還是妮歌潔曼嗰套“見鬼”呢?
我十幾歲時候,
都貪得意試過坐最後排打飛機,
嗰時應該仲係熱狗類型。😂
聽得多,我都唔敢再坐後排........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-4 14:04 發表 查看引用來源

戲院又係另一個偷偷摸摸嘅地方啦,通常同女伴去睇戲都係兩個人靜雞雞坐到最後一排,得兩個人坐,攬字搞三搞四,仲邊有心情搞第二啲嘢,例如睇戲咁呢?😬 ...
以前情侶位先可以將中間的扶手拎走,就係咁,2個人close得多可以為所欲為。
但真係成日唔記得套戲講咩......

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-4-4 14:18 發表 查看引用來源

細個仲要好冇公德心,
求其射喺前排座椅後面就算。😅🤣🤣🤣
咁都得。
師兄,但係唔係出入屯門果D長途巴士先可以喳??市區應該難D掛......

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-4 14:38 發表 查看引用來源

玩指插🤫🤫
一定係啦。
通常係要玩到濕晒,玩到有潺潺聲,女生叫唔俾唔俾,睇完戲想點都得先收手。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆