上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-17 11:30 發表 查看引用來源

邊區先😂😂😂😂
摩星領,好正,呢度有間學校,外型好似Ironman 3個男主角被人炸左果間屋企架,跑果條路,多女到你唔信,但成條暗斜,好抵玩。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-17 11:32 發表 查看引用來源

到時日本可能周圍既人都講廣東話🤫🤫
根本日本已淪陷左俾香港同國內人,係多人到日本人抗拒。
但而家無人去兩年,又變左日本歡迎您~~~~咁即係點先??

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-17 19:20 發表 查看引用來源

到手is just the beginning …. 之後趣味停不子🤭🤭
其實性愛當然重要,但我又真係從來唔會focus太多係床上。
我享受一個心靈伴侶較多。
呢種關係可遇不可求,比要遇上床上高手難更多,更引人入勝同性。
如果對方可以同自己去玩,一個層次,
可以同自己去享受,另一個層次,
可以陪自己去做白痴野,又係一個有趣層次,
層層不同,加上對方都會有佢既主意,先保鮮停不了。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-17 22:59 發表 查看引用來源
冒險樂園係幾好玩。
唔止好玩,直情係英雄地。
唔係個個男人可以識夾大公仔,掟最高分既彩虹,OKOK,投籃機點樣拎高分,360度既轉數標可唔可以按中Jackpot大獎,全部都係可以令另一半高呼,另類腎上腺高漲既遊戲呢。
師兄,有機會,試玩下,你就知低能野都講究緊超高技巧。
我玩唔多,但我鐘意看對方笑,打從心底既笑呢。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-18 00:50 發表 查看引用來源

人有性趣先唔似條咸魚
興左好耐,最近有再出新款既手機連震震,聽講無嘈雜音但又震得爽爽架師妹,可以由男方調教力度密度大細,真係可以一試既性趣。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-18 13:29 發表 查看引用來源

咁嘅partner , 簡直億中無一,完美無瑕啦!
講真,係其他層面夾,床上往往可以更合拍,因為同對方建立既關係會多面得多。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-18 13:32 發表 查看引用來源

雖然部震震無嘈雜音,但之後人聲就好嘈
師妹知道男人最鐘意用呢件玩係什麼女生身上嘛?就係平時唔嘈,自控能力高既女生啊。🤣🤣

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-18 14:21 發表 查看引用來源
我成日覺得夾大公仔係高難度動作
有心理學家講,男人係玩方面出色,都係吸引女生技能之一,所以真係唔好睇小。
事實都係,條仔見親條女都剩係掛住扑野,女生只會歸類呢種男人係扑野用,無其他。
但如果去玩,去樂園或什麼地方係曾經開心過,個女生重遊舊地,掛住既都係曾經令佢開心既男人。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-19 12:31 發表 查看引用來源

懂得玩,又玩得叻叻,起碼個人都冇咁悶

即係床上咁之嘛,玩來玩去都冇乜招數,悶死人咩
所以雖然呢度叫引人入性,但我覺得,要女生肯同自己發生關係,往往唔係講男既性能力有幾強,即必須要知,性能力唔失禮係基本要求,我都唔多講,但要令女生覺得,食到呢條仔係正野,首先必然係呢條仔有D過人之處。
而我認為,女生除左覺得同男人上床邊個正係記得自己外,係其他方面都會想起自己,先叫成功。

女生唔會只鐘意男人係一個性超人,都會要求呢個男人係其他方面仲有吸引之處。
同樣男人亦想除左性愛令女生冧自己外,女生會係其他地方一樣對自己著迷。

師妹有無玩下整野食,而家好多店都有即時整蛋糕喎。
我之前去左Time Square果度整,其實個過程幾好玩,呢個亦都係情趣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-19 14:28 發表 查看引用來源

咁阿星就橙橙喇,又玩得唔叻,又唔叻扑嘢,乜都某,巧橙橙~~~~~😬
師兄把口勁就得夠啦。
有時出去應酬,又或同人交流,點解D女下屬,秘書會迷左上司,因為上司真係會有佢地既魅力,講野吸引又轉數快,都係賣點架師兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆