上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

過去的星期日。

星期日,有雨,小弟去左會所操,最後一part小弟通常都會跑步埋尾。
而最後階段更加會加速爆下個心肺。
正當上力之際,電話響起。

朋友: 今晚有波。
我: 係啊,一定要睇啦。 ( 加速同時講野,抖大氣中。)
朋友: 嘩,你做緊咩?
我: 跑步啊大佬。 ( 朋友靜左陣,懷疑中。 )
朋友: 真係? ( 早上10點,唔跑,唔通morning Q咩。 )
我: 係啊,加速緊嘛。 ( 我知佢估我搞緊野,簡單解釋啦。 )
朋友: 仲加速添?
我: 頂妳,衝刺緊嘛。 ( 條友仔玩野。 )
朋友: 仲衝刺添?咁唔阻你嘞。

頂,條友真係無得輸,但我莫氣到爆,我先留意,我無除口罩添,但旁邊彈彈下個女仔就除晒罩輕鬆跑,仲望望我,好似問: 乜你爆果一陣就抖晒大氣架..........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 12:09 發表 查看引用來源

熟女有熟女好,後生女有後生女妙,阿星都中意,不過家下啲靚仔又話KOL扮賣豬肉,又話有個賣魚嘅靚仔咁,阿星呢啲叔叔家下都係得個睇字😬
HAHA,幾勁,明星內循環啊。呢D星級代表只係香港市場,但又可以橫掃多日娛樂新聞,香港睇黎真係好似無新聞。
我都係去睇下天使得得B算。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 12:12 發表 查看引用來源

當年佢仲係啦,大咗肚,應該都有6-7個月,短頭髮,著住黑色一件頭短裙,雖然佢係隆胸,不過當時個樣係幾靚。後來女友同阿星講:「你見唔見到碧咸幾靚仔呀?」阿星望望佢,發覺原來女人真係會只望男人,而男人真係會只望女人嘅😬 ...
當年D歌勁正,係加拿大佢地都超紅。

HAHA,女人望男人都好正常既,其實我健身都鐘意望男人架喂,我好鐘意睇對方點操,自己既方法有無改善既地方。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 16:47 發表 查看引用來源

呢隻歌,當年好正😬

https://youtu.be/gJLIiF15wjQ
我唔敢講太多,呢D勁紅但真係廿年前呀,Ricky Martin,Britney Spears 同BSB,而家變晒老坑呀喂。
我地都係去M記儲貼紙啦~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 16:40 發表 查看引用來源

得得B又話整爛一個要$30000幾,真係正所謂眼看手勿動,掂下爛咗賠到甩褲😬
香港版碰瓷黨,呢間野有排被人唱啦~~~~
原本唔知都搞到洗版.........

當事人一件事,其實睇D人再出黎抽水先核突..........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 19:24 發表 查看引用來源

哈哈哈,難得龍師兄肯同阿星一個型男加個星叔叔去M記儲貼紙,去去去😬
個社會好似興既野去番20年前,食野換明星卡,明星貼紙,真係夠簡單同懷舊。

唔知大家睇左Top Gun未?
有人說男人的浪漫,但我想講既係,其實可以keep到好似Tom Cruise,其實何嘗唔係我地男人的浪漫,須知佢而家已經59歲,Top Gun既彈起,到Mission Impossible既型,佢唔高大,但keep得實在係好。
咁唔好太遠,就雷神呢,如果大家睇過佢最新既Trailer,38歲既佢真係型爆,要知道,長keep咁既身型,真係唔容易,師兄們都努力加油~~~~

引用:
原帖由 doubling 於 2022-5-25 17:22 發表 查看引用來源

我唔識欣賞tom cruise
HAHA,如果佢有1.8米,會唔會好好多?

引用:
原帖由 doubling 於 2022-5-25 17:25 發表 查看引用來源

好似係對住咩年紀嘅女性,都要識下咩話嘅歌😜
請問識妳,妳又最鐘意聽咩歌先?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-25 20:26 發表 查看引用來源

有閃咭的確係令人好想換嘅,以前冇手機,閃咭貼紙呢啲就係阿星當時嘅手機啦😬
到我小朋友大,其實佢地對明星既卡興趣唔係好大。
但佢地要求都好高,要個偶像真係唱得跳得多才多藝,視為目標咁,我係男人,又從來無呢D野。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆