上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-30 13:17 發表 查看引用來源

收到收到!知你叻啦!

你咁回覆,可能吸引到好多師妹pm 你🤭🤭
唔係呢個意思。
講真,係網上講自己點樣勁,令女生點樣爽,邊個唔識講,係有幾多人做到遮。
但最近試下新野,又真係好似work work地,我意思.....對方真係投晒降,我覺得係OK遮。

講下男人的浪漫先。
唔知大家睇左Top Gun未?又或會唔會睇,如果未,又會睇,就真係要睇Imax版,小弟睇前掃左次Top Gun1,家陣睇完Top Gun2,你話小朋友情意結好,又或男人就係鐘意飛機大炮打仗好,呢套Top Gun2都真係超正。
如果你有套好音響,日後佢會係你既指定收藏之一添。
咁Tom Curise仲型唔型呢?59歲大叔,已唔係用型唔型黎形容,而係佢果陣佬味你會buy佢有努力keep好。
記得doubling師妹對佢感覺麻麻,我又唔會為Tom Curise平反,但我覺得,只要鐘意音響,飛機空戰,又或懷念F.14既lock on音調,男人,點會唔鐘意呢~~~~

Top Gun2,絕對係男人的浪漫,事實又有邊個男人唔想係女人心裡既Top Gun2呢?點解2?因為第2Q都可以仍然係女人心裡既Top Gun,呢個男人都應該有D料掛~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-30 17:08 發表 查看引用來源

龍師兄講開男人的浪漫,阿星覺得又嚟跟龍師兄付庸風雅一下先得。男人嘅浪漫有時可能真係好簡單直接,可以係一副絕版嘅高逹Rx-78模型;可以係一首年輕時候沉迷嘅一首歌;更加可以係一本多年嘅舊本地漫畫。

無論點都好,男人 ...
男人的浪漫就係男人先明既野。
當然,有女人可以闖入,仲居然樂在其中,其實男人會驚喜莫明。
我以前試過係外國射槍玩飛碟靶,開既係散彈槍,每次入兩粒,後座力大,威力亦大。
我見過有女生一齊玩,果個就係我同學,我對佢即時另眼相看,同樣,打機都係。
我講既只係其中一樣男人的浪漫而被女生闖入,我覺得都係一種浪漫。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-30 21:57 發表 查看引用來源

一頓燭光晚餐,一紮鮮花,或者係一首詩,可能都會令到女士小咀微微上揚….

死囉!我突然之間覺得自己唔係女人….

係我老土定而家唔興?
乜同女生食一餐浪漫既,唔係好環境加鮮花架咩??HAHA,有埋小禮物仲好添啦,係嘛?
小弟少買花,買禮物代替既多。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-31 01:43 發表 查看引用來源

性格似男人,兇神惡殺唔溫柔,唔會為一頓燭光晚餐或花花而笑,身形仲要成個男人嘅大山婆…..冇師兄鐘意囉
可以男人成咁既女生,都幾特別,我識既人唔多,師妹呢隻type真係夠突出喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-31 11:44 發表 查看引用來源

好似廸廸尼套魔法滿屋個二家姐咁?😬40084985
可能係She Hulk果隻........識條仔係佢抱起條仔。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-31 23:26 發表 查看引用來源

喂!正呀!邊度有得玩!?
Target Shooting? 係Canada既Surrey,朋友有牌,可以玩手槍射靶同射飛碟,當然係帶埋我去我先有得玩。
可惜尋日睇新聞,Canada個總理好似想立法,唔俾再亂買槍了。
當然我其實係贊成,我唔明平民點解可以有槍。

其實女生可以溶入男人浪漫既世界,係會份外加分,呢樣係真。

有趣戲名分享:

鄰家女孩好雙乳
愈浪漫愈快硬
住家淫娃咬節瓜
放左學,嘆返獲
三皇一后知多少
真金不迫紅爐火,真波不怕任你摸!
男人老狗鳥不起
簫塞豐乳中
吹蕭一刻直不甩
Do野雄心之 射野比天高
大圍三姑三圍大
廿二世紀插人兩鑊
博愛歡樂性濫交
淫眼碌碌逐個郁
千金難買插得深
你淫我賤佢夠寸
失驚毛神奔走痕
仙樂歌聲處處淫
哥要妹乳乳相逼,妹要哥鞭鞭有力
射屌英雄傳之直搗黃蓉
o架妹大戰機械獸

有人講,新冠令男性性能力會下降。
睇新聞,講英國猴痘好多人中,而家呼籲唔好扑野,扑野會有危險。
嘩....... 香港真係唔好有猴痘個案啊。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-1 18:37 發表 查看引用來源

係唔好有猴痘個案啊😣😖唔係會折磨成世!
講左唔會成為大流行,放心喎師兄,英國果邊只係叫人唔好有性行為遮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆