上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-4 23:44 發表 查看引用來源

信…信信….信你again

當然有難度。龍兄喎,鍾意有啲挑戰性,有深度…咁先至有趣好玩。

冇難度嘅,點啱你呀!
嗱,見星期5,又黎無思分享:

唔好講同女生成日一齊果D啦下,即講太多又來來去去都係上床扑野。
反而我想講,早前重遇一位舊SL,佢問有無興趣body check。咁小弟因某D原因拒絕左,但唔係因為咁而無下文,而係反而大家做到咩都講既朋友,其實呢種朋友又幾特別,大家知道對方不為人知既一面,心照不宣,卻因此而又可以無所不談。
對方依舊迷人,人妻時已多人追,點知失婚後仲多人追,有個彈出彈入SP,令小弟大開眼界。
其實女生都係想人錫想人愛,希望佢快D搵到真愛啦~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-5 11:36 發表 查看引用來源

龍師兄睇得好透徹,感情事一路都係咁,簡單複雜化查實並非女人專利,男人都會有咁,尤其是啲貝塔男,更加死唔斷氣。

正如龍師兄所講,有啲前題既定立場,大家應該明白,硬係唔知點解果一刻就係腦閉塞定失驚無神短暫性腦殘,死人都唔 ...
所以我見過聰明既女人隻眼開隻眼閉去做人夫既SL,
又見過蠢既女人打爛沙盤問到督要對方做呢樣野果樣野先叫愛,
最後得出結論係,聰明好蠢好,究竟心唔心足,
聰明既女人佢可能都只係輸在少左婚紙,但換黎人夫更珍惜,咁究竟係聰明定蠢呢??呢D只有當事人知~~~~

小弟其實都update緊,HAHA......都就黎完成,只係近日暑假,變得返工忙,放工更忙...... 完全謝晒~~~~
但好快完成,放心,我D文都係死唔斷氣架。

HIHI~~~~
大家尋日好唔好玩,又有無去玩?
尋日咩事??尋日全港運動日,多個地方book野唔使錢架,唔好成日掛住係屋企扑野好無??無其他運動,又何來氣力扑野呢??
小弟又真係去左玩,黎緊橫風橫雨,特別好氣氛呢~~~~

唔知教練師兄有無出海,呢幾日又雨又晴天,師兄玩得小心D。

多謝師兄,正~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-10 09:48 發表 查看引用來源

唔會呢日去政府設施啦
一定多人到on9
要錢無人玩,免費爭崩頭
我去左游水,真心又唔係多人,可能星期日太多野玩,游水反而唔算多人揀。
但其實我仲玩緊其他野,真心夏天就梗係玩多D戶外活動先係路。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-10 10:29 發表 查看引用來源
我星期日一樣去西貢市食野,飲杯咖啡。

可能啲人去晒買野,西貢市冇乜人。

今日都係三號風球,要出門返工。
其實除非熱門地,我覺得香港真係好似少左人,即當然唔係度度都明顯少。
例如食飯,要排隊既仲有,但短好多,又或有時唔使排既都有。
多左好多市集仔,都係講賣香港野既,感覺真係正好多囉~~~~

尋日3號風,有親戚返左黎香港,仲同佢去左行下食下野添。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-11 09:26 發表 查看引用來源

其實太多人要多左時間逼同排隊,而家感覺有多啲生活時間。

唔知週末有冇雨。去沙灘玩都正。

不過上次去沙灘,見識到淨打咭。見到個著住白色三點色,响度影相唔落水。 ...
HAHA,有女仔3點式打卡都正啦。
我跑步都無呢D,而且近日多雨,做運動都係室內多。

但講真近排運動係多左,因為雖然多雨,但強勁既晴天一定會出現,我好想拎番D fit爆既運動衫黎著呢~~~~

無思分享

近日小朋友都考緊唔同既試,其中樂器就係最忙一環。
我係度等時,見海報每個小朋友都玩唔同樂器,回想我小時候,就真係無呢D,而家既真係好幸福。
好有趣既係,小弟完全無音樂細胞,睇見佢地玩得有聲有色時,我係度諗,每個人真係都會有長短處,而呢D優勢,又好影響成長同日後興趣既培養。

唔知師兄們興趣除左女人外,仲有咩呢??
講真而家既我都仲好鐘意玩有挑戰性既遊戲同運動呢~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-13 09:58 發表 查看引用來源
我就喜歡坐在咖啡廳畫些東西… 可以神遊太虛。

呢輪去游水都好正。

師兄係咪練緊跑?
唔係,我唔得,我覺得跑步既人真係勁架,因為跑步係好講耐力同恆心,我就只係咸濕。
小弟係去左學泰拳,有挑戰性,爆汗到我扒街。

HAHA,師兄係不嬲都鐘意嘆咖啡慢活既,我就鐘意玩呢樣果樣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-13 10:41 發表 查看引用來源

哈,龍師兄又講出阿星嘅心事,近排除咗忙為自己個學位寫論文之外,就係忙返工嘅嘢。唔講唔知,阿星都有學下樂器,雖然唔能夠同啲大師相提並論,都叫做有小成。阿星同龍師兄一樣,細個冇機會學樂器,都係大咗之後先嚟學下,用嚟減下壓 ...
師兄有音樂細胞啊,勁。
我唔得,我真係無呢方面既天份,即如果講節奏我都會,因為運動都講求呢方面,但我同唔到小朋友夾band囉.....

但睇見佢地係開心既,我成日覺得人大左有壓力,有唔開心時,有音樂可以舒發下情感係好一流。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆