上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-23 19:26 發表 查看引用來源

好認真
點跑都係會有個腩
腩係最難慢
師兄係唔係純跑,無玩其他野先??即跳繩、sit up push up果D?
如果有,應該FIT得平均D架喂。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-23 21:45 發表 查看引用來源

騎咗上嚟真係好睇外表㗎,整個Doreena 騎上嚟就乜鬼胃口都冇哂啦😬
HAHA,所以咪要train up好自己囉。
我從來都認為,自己得50分,點解會有個90分既女生睇中自己先??何德何能食到佢呢?
而叫得90分既女神,又係唔係咁易俾個低分男食先??呢D野好現實架嘛。
咁到自己都有90分時,要食80、85、90又或咩女生都合理先啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-23 21:53 發表 查看引用來源

教練師兄真係講出咗阿星心底話,個腩真係勁難減,仲要減極都仲有少少,一停減磅佢又第一時間走出嚟向阿星示威,好似同阿星講:「傻佬,你諗住可以撇甩我呀?你諗下就好!」😬 ...
HAHA.....
真心,其實我唔知其他人,我意志力真係麻麻,我靠自己好多時都未必有去得咁盡。
我咪講最近操拳既,頂佢,我發現佢做到我做唔到時,我就會好唔鐘意,所以近個月我都不停爆緊自己。

但有一點係真,我覺得胸臂都易,腹係最難搞。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-24 15:56 發表 查看引用來源

之前有條片收腩
不過初玩會玩到腹痛
我有跟apps玩,真係未知work唔work但已痛到趴街。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-8-24 07:55 發表 查看引用來源

我會喜歡女人幫我沖涼。😁
師兄,個女人有無著衫先??

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-24 07:49 發表 查看引用來源

如果冇睇過前文,以為你寫鐘意人哋幫你沖涼🤣🤣🤣🤣🤣🤣
師妹,世上有咩男人唔鐘意人地幫自己沖,尤其索靚正既添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 16:16 發表 查看引用來源

如果龍師兄都話自己得50分,咁阿星就真係唔知有冇15分喇。原本阿星俾自己分數好鬆手嘅,相信自己曳曳地應該都有75分,可以高攀結識到啲85分左右嘅女仔㗎嘛。家下龍師兄一講,阿星開始懷疑自己喇,查實阿星結識嘅女伴係咪冇乜 ...
哈哈,唔係既師兄,分數呢下野真係好彈性。
正如我之前講既動靜態。
你音樂高分,可能唔出聲都已經好吸引同喜好既人,但對好動既人黎講可能唔夠吸引,相反,如果整體高分又點先?
我成日覺得30歲既75分唔同40歲既75分,要keep住高質就係要對自己有要求同不停增值有追求先得,唔知咁講又明唔明呢?HAHA.....

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 17:26 發表 查看引用來源

咁總唔能夠成帶住副樂器週街走嘛,阿星拉二胡就話算係輕便啫,彈鋼琴又點可以抬住副鋼琴四圍走呢?有人咁樣做,佢應該同阿綠巨人係表兄弟。

講開綠巨人,唔知師兄有冇睇阿布魯斯個表妹阿珍妮花嘅電視劇呢?第一集阿星睇到笑到 ...
師兄講中一個Point,對D帶住件樂器既人,我又會覺得男既幾型,女既幾吸引,好似份外有修養。
講真,我呢D其實唔吸引,我綁住手帶,又或孭住拳套,我覺得好似麻麻,我會遮住架。

果套我想睇,雖然有人講Disney搞到Marvel無左以前陣味,劇情怪怪的,但時勢就係咁,今時今日唔係無人睇戲,但睇戲睇電視都慢慢被自選娛樂呢個模式影響緊,Disney玩影集絕對係高明。
但我唔鐘意追,我會等成輯去左大半套我先開始睇,之前套Obi Wan我都係咁。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-25 16:51 發表 查看引用來源

呢個問題我可以代Sam 兄答。

有著,不過沖完濕晒身,半透

@sam 兄,我係咪巧了解你呢?😆
講開沖涼,我又覺得好有趣,雖然女生服侍男人係正,但我發覺女生其實好享受沖涼時男人既按摩又或挑逗。
即需知係浴室既挑逗同係床上好唔同,係浴室女生係被動得多,好多姿勢女生都要一邊被抽插一邊站立,浴室既性愛都係一個唔錯既場景,尤其如果可以浸浴,我就鐘意拎住紅酒白酒慢慢邊飲邊撩對方。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-26 04:01 發表 查看引用來源

你都好吖,有15 分

我負分呀!死唔死….😭
haha......點知妳幾多分,妳又唔分享下圖。
但女生真係唔使太瘦,亦唔一定波大大叫好,比例靚有線條真係夠。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆