上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
655  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 11:01 發表 查看引用來源

師兄,而家用其他media架啦,今次入唔到,未嘗唔係好事,即叫你唔放棄,就轉轉跑道,改一下方式去繼續行你想行既路。有寫開blog,玩下其他例如IG或Threads啦,後生一代都用緊,Fb都係高坑入門,可以一試。

Miss?Haha.....有幾勁喎,學生 ...
咁有冇溝到女同學呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 11:01 發表 查看引用來源

師兄,而家用其他media架啦,今次入唔到,未嘗唔係好事,即叫你唔放棄,就轉轉跑道,改一下方式去繼續行你想行既路。有寫開blog,玩下其他例如IG或Threads啦,後生一代都用緊,Fb都係高坑入門,可以一試。

Miss?Haha.....有幾勁喎,學生 ...
咁有冇溝到女同學呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-29 11:58 發表 查看引用來源

當然係仔,佢型仔黎,佢講去台灣溝女超易,知你黎自香港,仲感興趣,佢試過個女生之後由台灣黎探佢添,正到爆。
時不時有咸濕相睇,保持住個熱情添。
條友仔好勁架,無跑既日子,會去台灣單車環島遊,有女又識下溝下。 ...
原來係型仔,咁溝女好易啦。仲要係運動型既型仔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-29 12:00 發表 查看引用來源

學生時代既puppy love,當然會有。
師兄miss溝到,女同學仔又成功,中學無憾啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-29 12:00 發表 查看引用來源

學生時代既puppy love,當然會有。
師兄miss溝到,女同學仔又成功,中學無憾啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-30 13:02 發表 查看引用來源

都有架,如果時間可以重來,我都想係中學開始,HAHA.......
人大左,先發現好多野想再選擇,唔知大家又會唔會呢?
如果時間可以重來,就好啦~hahaha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆