上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-14 21:20 發表 查看引用來源

要食既,幾時都會食
其實係搏like打卡遮。
今日去都一樣排晒隊,阿老細一定好感動啦。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-14 21:21 發表 查看引用來源

其實搞到都好多制抓
係架,第一次再搞番,一定既,但除左性事,萬事都係起頭難既,有心點都起到頭,到時一定熱鬧既。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-15 12:28 發表 查看引用來源

讀事少,考唔考到牌是大😂😂
師兄好勤力喎。
一定得既~~~~事在淫為~~加油。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-15 16:57 發表 查看引用來源

Haha... 香港唔俾用call 車app ,係要保障既得利益者千秋萬世…

當年香港電訊專營權終結搞得成,變成好事。而家啲的士牌專營權一定可以搞。只係敢唔敢。 ...
國內而家大大話話有幾隻唔同大牌子競爭,衰野雖然仍時有發生,但因為有競爭,所以先會有進步。
電動車多左好多,仲要又靜又快,係唔知耐左會唔會好Q快壞.......
香港想合法搞call車太難,你挑戰緊原有既利益者。
有D仲要出黎講,佢地識開車,但智力去唔到用app,所以好抗拒,但明明8折黨都有左10年.......
唔變,真係等人淘汰。

呢度係少左好多女生,我反而好奇,呢度係唔係新人入唔到,我記得幾年前係新人唔俾入,舊人唔記得密碼就收得皮。

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-17 11:12 發表 查看引用來源
係呀!師兄,我就係吾記得密碼。攪左半年先試得返
師兄,以小弟所知,其實188仲有好多女生入,只係有時題材上題目上要吸引先會令佢地留言。
我地講野太麻甩,女生根本無機會又或都唔知講咩好,自自然然就只會係齋睇。

而且事實上呢度太封閉,無新人入就只會越來越靜。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-17 13:54 發表 查看引用來源
我响外地都係用call 車app多過叫的士。
無錯。
而且今時今日既GPS大部份都好精準,新手往往好快變熟手,老手,就自然多人入行。
師兄仲人在外地嗎??仲有無每日一咖啡先??耐左,有無諗過係外地住落黎呢?

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-17 15:53 發表 查看引用來源
師兄換左相喎
我見近排靜靜地,咪轉下相搞下氣氛囉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 16:50 發表 查看引用來源

師兄嘅話題又闊又深入,唔會冇人嚟啦,家陣仲有兩位師姐添,簡直係此處最熱鬧😬
其實我覺得仲有好多師姐師妹既,但我會諗,你要人留言,你既話題都要吸引先得既。
近年我地少左開下唔同topic啦,另一方面,其實好多時師妹佢地都係睇既多,講既少,唔知講咩好架嘛。
係要轉話題,講一D佢地有興趣又想問既野,先可以打開話匣子既遮,係咪先師兄。

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-10-17 23:23 發表 查看引用來源

師兄, 我係路人甲, 但都追緊你個故仔架
多謝師妹先,俾妳講一講,好啦,我都快D udpate返先。
之前出trip,以為係酒店時可以有時間動筆,點知忙到完全無果份心情去回憶番件事。
希望唔使妳等太耐啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆