上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-18 09:58 發表 查看引用來源

如果講女性先有興趣嘅話題,離唔開護膚,美顏,體重管理,點樣掌控男人,或者有關事業嘅嘢,大概都係呢啲。阿星皮膚唔好,護膚可以收埋;一日樣衰到黑,毫無美顏可言;體重管理做到嘅,不過用催眠治療方式,未必個個受落;而一個男人老😼又點 ...
no no no,師兄,你講果D,師妹同師妹之間傾已可以,使咩同我地講。
反而如果講,點樣令男人對自己保持興趣同自己點係對方心裡保鮮先緊要,我成日覺得,女人受得條仔,開頭蜜月期大家緊出盡法寶諗點氹對方,但多數男人都係外觀動物,即俾件索爆如朱千雪、又或DJ Soda都好,對耐左就無新鮮感,男人可能仍對女生好,但就慢慢會打個8折、7折都未定。女生都係感性動物,點會唔知條仔對自己開始唔上心,但往往就係唔知點令條仔對自己重燃番個興趣。
講呢D,可能個個女生都會豎起耳仔聽,又或入黎望望有咩計仔。
師兄如果有心得,應該分享下。
咁呢度就可能會多番女生留言。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-18 11:37 發表 查看引用來源

回光反照呀
HAHA......
實情呢....... 真相係搵夠,人地一家聽講先去玩,再移民。
但唔知既人就以為餐廳唔做一定係執笠做唔掂........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-18 11:38 發表 查看引用來源

到時又check呢check路
師兄,呢單野就一定架喇。
但香港太耐無熱鬧野玩下,月底既7人攬球就係先黎個熱身,我都睇好今次香港會慢慢搶番晒D野黎玩既。
如果唔係,因為俾人做晒,政府派幾多錢都無用。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-18 11:39 發表 查看引用來源

好難考架,一年收百幾人讀
但出黎都唔知有冇一半人
咁如果師兄到時成功,真係上黎講聲,開心事係要一齊分享下。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-18 11:42 發表 查看引用來源

應該唔得
你試下註冊新acc得唔得😛
HAHA..... 一定唔試啦,我試,即要登出先,問題係而家我登出,已唔識登入密碼喇.....

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-18 16:02 發表 查看引用來源

I c,咁就要同你打氣先得。
加油,加油。
搞錯啊,做咩唔同我加油架,我下星期都Battling架。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-19 16:44 發表 查看引用來源

教練要讀3年半,咁耐,當然要同佢加加油,打打氣啦。
況且我又唔知你下星期要什麼battling 。
HAHA.....咁教練師兄果個緊要D,我果個只係泰拳遮。
教練而家讀,要3年半,都真係唔講笑,我欣賞。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-20 00:08 發表 查看引用來源
我未返香港。開工日子一日一兩杯,不過就冇得慢慢嘆。放假都會去coffee shop坐下。呢邊咖啡室少人,好坐過香港。

呢邊節奏慢啲,都有得諗住落黎。不過揾多舊錢先。 ...
其實有能力移民都唔係咩野一回事,最緊要住得開心又安全。
香港未必係好好住,但係最有機會搵錢既地方之一。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-20 00:11 發表 查看引用來源
我都等緊update...
師兄,我都慢慢地寫緊,其實差不多埋尾,所以想寫好D交代得好D。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-20 17:14 發表 查看引用來源
呢邊距離香港都七,八個鐘頭飛機…

十一月頭就返香港。
7個鐘以上既機程,唔會係東南亞喎師兄。
師兄係一個人定太太都跟埋先?
點解咁問?睇下你有無艷遇嘛,HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆