上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-13 18:37 發表 查看引用來源
我都好耐無上嚟
見到久違咗嘅dragon 師兄出post,不得不打聲招呼。
咁多位師兄師姐,你哋好。
有時間就多D上黎囉~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-13 19:13 發表 查看引用來源

Hiit我覺得比較辛苦
其實兩樣都辛苦,但做完又好爽。
而且又多動作揀,好鬼好玩,但諗名果D人好勁,我真係睇左好多次都記唔啱個動作名

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-13 19:17 發表 查看引用來源

依家出去跑都係hea跑多
練唔到d乜,純粹消脂
我今日見一位跑上斜,戴口罩,其實都唔快架喇,但已爆晒汗,呢個天氣跑真係好吃力........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-13 19:21 發表 查看引用來源

咩黎架
有冇片睇下
依家間唔中睇coffee d片收腹😂😂
嘿嘿...... 師兄識揀,但好多韓妹同台妹D片都好有教學意義架。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-13 19:19 發表 查看引用來源
嘩,呢個爆汗都好累
成班人做就有挑戰性,
屋企自己一個人就睇片做都OK。
我指Tabata。

引用:
原帖由 型爸 於 2020-8-13 23:24 發表 查看引用來源
果陣時fit但係偏瘦。呢兩年先叫儲返啲肉。
HAHA...... 我唔使太大隻,我儲少少夠。

引用:
原帖由 型爸 於 2020-8-13 23:28 發表 查看引用來源
關呀!幻想有一日你行緊街,有條友he he her her喘晒氣又唔戴口罩向住你衝埋來,你話你驚唔驚😂
HAHA....... 我有戴口罩,都好D既。
總言之同跑友點都要保持距離,佢地有戴口罩好多時都係濕晒...........

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-14 11:39 發表 查看引用來源
無計,成日在家只食唔郁我肥左成10磅,再係咁落去真係唔掂
果10磅肥左係邊個圍先?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-14 11:43 發表 查看引用來源
都係㗎,不過屋企,都係自己一個人做炸
自己一個人做正,試想下自己一個人操到FIT晒,再俾妳對象睇,佢當堂有煥然一新既感覺。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 11:55 發表 查看引用來源

Dragon兄你好,你在人夫人妻舖做樓主,我當然要入來say個hi.😬
你個死仔包而家先出現,罰你以後日日都要上黎啦~~~~
講笑遮。
茅錯師兄又係我。

我見近排又靜空氣又清新咪出現囉,變差可能又會唔見人架。HAHA..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆