上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-11 11:52 發表 查看引用來源

所以妳話女人幾幸福呢,可以有好多種美。

等等,前2樣我都明,即八字波有咩好玩??
應該講,好索好滑仲八字(因為大)我遇過2個咁大把,果D真係睇得出佢地keep開但本身波大無計,先叫正。
但c9八字......... 我衰我畫面出現無 ...
有咩咁好玩?要Ching 先答到你

我冇玩過其他人女嘅波波,只係被玩過咋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-12 16:52 發表 查看引用來源

無得入新人呢個玩法太新鮮。
成年都仲有人上黎算係咁,如果唔係有正post出現下,呢度早早收左皮。
見你哋班舊師兄仲喺度,我先上嚟吹兩句咋

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-13 01:43 發表 查看引用來源

吉貓起身,阿星瞓覺😬
快啲休息!
夠精神就寫故啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-13 02:01 發表 查看引用來源

差唔多寫到傷心嘅地方啦😬
暫時末睇到傷心
只係睇到,咁玩法,好傷身😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-21 18:58 發表 查看引用來源

你要食咩呀?唔知!食日本菜吖?耶,生歐歐!咁食法國菜吖?耶,人地唔食魚嫁!咁,一係食潮州打冷吖?耶,食啲咁cheap嘅嘢!咁…………你想食咩呀?唔知!#(_-&#(#)_(&/@@@“”😬 ...
咁星哥遇著呢類, 點處理?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-23 10:45 發表 查看引用來源

其實女人身,但就比男人更獨立同有主見思想既女人遮。
佢唔係唔會委身於男人以示愛意,只係佢需要一個強而有力既男人去依偎,唔想下下就作出無謂遷就。
某程度我欣賞呢種女人,仲可以叫有種偏愛添,但不違言,呢種女人既吸引力 ...
能令果種女人遷就,個男人一定好叻叻!好有說服力

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-22 09:46 發表 查看引用來源

好似A正啲…
典解正呢?

小鳥依人女仔唔係更 sweet sweet ???

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-22 09:48 發表 查看引用來源

係呀,甚至自己一個去坐返一兩個鐘思考下,寫下筆記,可以有好多唔同嘅題材可以諗到😬
咁呢度夠你啦!
得閒去坐吓,諗吓寫吓,我哋又會有故事睇啦!咁ching 們又有得J 吓!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-24 07:44 發表 查看引用來源

唏,阿吉貓唔提,阿星都會好乖豬咁去做㗎啦。又唔好講到啲師兄們齋J,家陣好多師兄加入吹水,希望搞番旺個場佢啦😬
得師兄吹水⋯⋯
師姐 們去晒邊呢?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-24 04:52 發表 查看引用來源
即係d Ching又互J?
互J……呢個畫面……..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆