上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:22 發表 查看引用來源
https://youtu.be/6C3LT1FjmpQ
你又知人地無拒絕過
好撚多人俾人拒絕左都仲要繼續做兵咁又有咩計?朋友唔通絕交咩?身邊d common fd會好撚尷尬
同事唔通為左佢轉工咩?
條女返番個ex身邊,好簡單講就係你個朋友一定有野比唔 ...
係,唔知大家多唔多,男男女女既朋友group中,如果個女既而家同阿丙拍緊拖,佢之前有甲同乙做過情侶,而家散左都好都一齊玩緊,其實多少有D老尷。
但如果拍唔成,只係甲同乙都有份追,通左天都好,而女既只受阿丙而一齊左,又感覺好唔同。

有一點我又想講,如果調轉,男既同C女生一齊,佢既A同B女生以前大家係拖友,而家都仲係group度一齊玩,女生其實係唔係又無咩野既呢?我識果D,係可以和平相處,當然會唔會有另一回事我唔敢講啦下。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:26 發表 查看引用來源
講野成熟好多架,話題可以多好多,有野諗唔通又可以問大叔俾意見
大叔識顧人感受好多,一般前戲都交到足,肯定夠濕先會入
仲有大叔體力唔夠咪技術搭救 ...
HAHA....... 咁我夠資格做大叔啦~~~~
尤其體力唔夠果part。

但唔扮野,乜男女出去飲野食飯,唔係男人俾錢架咩??呢D風度好抑或搏好感都要啦~~~~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-13 12:09 發表 查看引用來源
我前2任都大我10年,其中一任真係對我好好
出街可以的話都會車出車入,唔得既就會幫我查哂點搭車,係邊站上,邊站落,仲會幫我計埋要搭幾耐車,幾點出門口,要行幾耐到車站,大概要等幾耐之類,落車後點行
我係路痴黎,2任都係我盪失路打 ...
師妹,講多D位係大叔VS後生仔黎聽下,等我睇下有無得自我感覺良好先。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-13 14:40 發表 查看引用來源

凡事太extreme 都討厭,兩款男人也遇過。

一個好有錢,食茶餐廳+$2 飲嘢都同你計。去任食打邊爐,帶埋個冰袋偷多2 杯雪糕。

另一個窮鬼,反而死充。請個女仔食比較好嘅餐廳 , 生日飯,臨食之前突然話唔得閒,靜雞雞話我知因為 ...
師妹,所以有無錢同當事人既為人可以無關架,HAHA.......
其實我都鐘意識呢D人,當見識下嘛~~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-13 15:18 發表 查看引用來源
再講收費架wo🤣
HAHA.....肉償得嘛?

其實後生都有正野既,我識既男士大部份都有風度同埋會量力而為得黎又會肯為女生出錢出力。
所以我先唔太明大叔有咩野會比後生優勝遮,當然,大叔見多識廣,有品味又或細心風趣,呢D就係各自修行番黎。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-13 15:23 發表 查看引用來源
我識一個唔窮係有錢既,佢學歷同英文都ok架,但真係無咩內涵囉
同佢講咩,佢都搭唔到嗲
我覺得做人一定要有d野叻,就算係打機或者玩都好
仲有最憎d人無禮貌,唔係講緊對我無禮貌,而家對其他人(侍應之類)無禮貌 ...
有錢好多時係一兩樣技能出眾而係現今社會搵到食遮,可能真係同個人修養無乜關係。
我反而鐘意識一D將錢唔係睇得太重,會對自己興趣或一D事情有追求有理想既人,我欣賞呢種專注,男人女人都係。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-13 15:24 發表 查看引用來源

嘩,一出街就要食,真係好唔得閒。可能阿星真係老得緊要,同個女仔出街食下飯又話要有下文都真係對阿星嚟講太過心急。

望下靚女仔,傾下偈撩下佢都係一件有趣嘅事,不過下下要有下文就真係唔好搞,頭一兩次去飲下嘢食下飯如果 ...
師兄,你係唔係真係可以咁耐都唔食先??
今時今日,如果個女生係索靚正,好難頭幾次見都仲唔出手喎,速食文化喎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 11:51 發表 查看引用來源
咁又唔係個個大叔都係嘅!😂
唔係邊部份先師兄。
我覺得後生仔有時間有精力又玩得,呢D真係贏晒。
大叔優勢係心態,再講既就係歷練,
我覺得男人到大叔年齡,已經係享受,識飲識玩識食。

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-2-14 12:29 發表 查看引用來源
大家情人節快樂!🙂
師兄真係超超超耐無見~~~~
最近幾好嘛?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-14 12:32 發表 查看引用來源

慢煮嘅美妙之處在於一路睇住佢熟,享受呢個觀賞嘅感覺,其實過程仲好玩過結果啦,一入咗,咪又係一個粗心大意嘅小星星同埋一個濕滑嘅水簾洞囉,去到埋牙就算樣幾靚身材幾正,當全部都顯露哂出嚟,就冇哂神秘感新鮮感㗎喇,龍師兄又 ...
你咁講又係。
其實如果上床係最終目標,咁上床前先係最好玩,當然,上床以外2個人夾都可以好多野玩。
但我聽好多師妹心得,D仔約出黎,要好快就得手,如果唔係會唔見左人架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆