上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

今日情人節快樂啊咁多位,大家有無咩節目呢??

女既會準備咩呢?男既又送咩野先?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 14:22 發表 查看引用來源
唔係個個大叔都有見識或者內涵架!同埋好多外形唔掂!😂
HAHA,咁搵唔搵到食先??可能仲搵到多野食。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-14 14:27 發表 查看引用來源
sam哥情人節快樂
啊~~~~ 做咩唔同我講情人節快樂架??大細超啊妳~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-14 14:30 發表 查看引用來源

淨係睇下個女仔有幾主動就夠好睇啦,唔講對話嘅內容,只睇聲線語調表情動作呢啲非語言溝通嘅蛛絲馬跡都夠睇啦。一個唔覺意你俾啲令佢誤會嘅訊號佢等佢自己有所行動而又喺重要關頭收手令佢感覺到會錯意嘅話就好多嘢睇喇 ...
HAHA..... 師兄,你呢D高手向既技巧,玩猜心又玩進退喎。
講真,我唔係好叻呢D,反而我鐘意睇朋友玩呢D,有時見一班人玩,咁玩猜枚、骰盅就梗有人叻D,唱歌又或邊個邊個好好聽時,呢D就會吸引到女仔,我都鐘意睇呢D場面,個男仔點追到女生,又或大家散band時佢地一對會有下文等等。

師兄,好多時男人真係一見個女,就當個女肯出黎算應承左一半,咁有下文好似理所當然架??忘記左咩先??

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-14 16:16 發表 查看引用來源
龍哥~情人節快樂丫
我覆sam哥姐,咁你都無同我講,邊有大細超
HAHA,我有架,我有覆妳肉償可唔可以,我見妳無覆我,仲跳左去同Sam哥傾,我即時就好似一條溝唔到女既可憐蟲一樣,全日食白果...... 仲要頭岳岳成晚果隻囉~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 16:18 發表 查看引用來源
外形唔掂點揾到食!😂
又係分數論:

你自問70~80分,你有要求,正常、正路,因為師兄係中上水平。
咁有位40分追你,你受唔受?
而你見到位40分既,你知你出手成功率高,你又會唔會出手?
我記得師兄上次講食左先,HAHA......
但講真,食得都食時,其實真係會有點滯肚架......即消化不良。

而如果大叔外形唔掂,當佢40分,即佢應有機會追到40分既女士既,問題係,呢種配搭,又係唔係理想既遮。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-14 16:33 發表 查看引用來源
miss左tim
點肉償先?😏
可能我身邊d同齡人唔得掛,好撚多人都無品
但大叔又唔一定好,因為都有d係抵佢A0既大叔,個d係身為同事都唔想同佢食飯
HAHA.....點肉償恐怕輪都輪唔到我,我而家先知妳多fans到不得了,如果俾佢地知我有得肉償,係我著數左,到時真係群情胸湧都似,HAHA.....

又咁講喎,我早排去左上堂,有部份後生仔其實OK既,但真係咩人都好,後生係貪玩,大部份都係,有D上上下堂已唔見左人了,HAHA......
大叔嘛,我覺得做得大叔而有魅力,某程度除左之前講既有品味富學識懂談吐有風度,好老實細心夠浪漫應該就係分野。

咁我反而想問阿師妹,妳又點吸引大叔既注意,令大叔鐘情於妳呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 16:56 發表 查看引用來源
我驚40分都食唔到後生女40分,人哋可能寧願比後生男仔食!😂
男人,年過40,最好越欠越少。
我地人生最怕欠學識,唔夠時間,無錢,體能健康下降等等。

後生既,佢地有時間,可以做到好多我地唔會做既野。
講真,40分佢地都爭,就由佢啦,HAHA.......
師兄你人生以上既野都唔缺時,問題就已少好多。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 17:29 發表 查看引用來源
就係缺後生女!😂
師兄,其實你鐘意後生女D咩??

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-2-14 17:34 發表 查看引用來源

係呀!真係好耐冇上過嚟,
so far so good,
最開心就係都有嘗過衝關的滋味。🤭
為免誤會,師兄個衝關係指......咩關先??返國內??我最返都有喎,定還是衝破左新識囡囡既關呢??HAHA.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆