上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 10:21 發表 查看引用來源

會關事嗎?
關事啊。會分泌多啲荷爾蒙…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-12 10:48 發表 查看引用來源

gym room又爆.......
但正苦又好撐喎,都仲俾gym room開而唔俾酒吧開,其實又點解呢?

而家天氣好啊,gym room都仲養好多人架,如果唔爆上去就最好喇。 ...
今日多60單…

都要遲啲先回落。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 17:19 發表 查看引用來源
間fitness係專玩cross fit,啲人除晒罩做運動。堅唔明,啲人係咪覺得自己有做運動就特別勁,百毒不侵架呢?
我諗帶罩做運動辛苦掛…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-12 17:40 發表 查看引用來源

做運動好多都會除罩
差左爆既背後係未好似老舞群組
希望今波地盤冇事…

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-3-12 22:06 發表 查看引用來源
我諗起呢段新聞😂😂
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101201/00407_075.html

可能嗰啲唔識用套嘅嫖客入面,有好多都係律師同銀行高層😂

過去半年全港多達十九萬名港男曾嫖妓,當中約五萬人「唔戴套」。五成一受訪嫖客 ...
哈哈。乜咁多人唔戴套既咩…?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-13 19:26 發表 查看引用來源
話說⋯⋯我又遇到怪人😓

行百貨公司,經過一行見有人喺中間就廢事行入去逼,喺外面望下有冇嘢要就行下一行,突然覺得有人望住,見到入面個男人(係一對男女一齊)望住我,我就行下一行,行行吓發覺頭先嗰個男人喺隔離行嘅貨架中間 ...
哈哈,你再諗下佢個樣 ,會唔會係肥左,老左既舊同學…?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-14 02:05 發表 查看引用來源
唔會啦,後生仔嚟架
嘩! 會唔會係電視台搵人參加口罩小姐比賽…?哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-14 21:54 發表 查看引用來源

哈哈,咩黎架,口罩下真係無醜女喎。
哈哈。係最後一屆口罩小姐選舉… 我有興趣睇呢

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-15 00:05 發表 查看引用來源
乜有啲咁嘅嘢咩?我好耐冇睇電視
呢個節目我估都搞笑…

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-3-17 14:31 發表 查看引用來源

好快會變成外交大戰:外國疫苗護照唔接受中國人疫苗、中國疫苗護照又只限打過中國疫苗嘅⋯⋯
我都估會咁… 要去到唔同陣營,可能要打幾針…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆