上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 08:59 發表 查看引用來源

大前提係個男仔都要識踩先得,唔係就好似阿星咁,拖住個女朋友踩,自己唔識停,最後兩個攬住瞓咗喺冰凍嘅地上面,笑到唔識停😬
咁鬼有puppy love feel

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-15 14:18 發表 查看引用來源

HAHA,唔信。
麻煩upload張相睇睇。
仲影?拿拿聲著咗件鬆身衫遮鬼住d 肉肉啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-16 06:38 發表 查看引用來源

咦,係咪暴露咗阿星嘅年齡層呢?😬
你介意咩?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-16 09:52 發表 查看引用來源
重有… 用舌頭感受汗水… 用身體感受口水…
呢個畫面……有點兒……

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-16 12:08 發表 查看引用來源

咁要睇個女仔本身同你玩得close ng close
行吓出啲,拖吓出啲,到一個水深位佢怕怕,冇得選,自然攬住夾住你,ng close 都變close

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-18 12:51 發表 查看引用來源

哈哈,做工具都好,有利用價值嘛。
我地男人最怕廢到無人有,無人要遮。😅😅
咁又係呀!連眼尾都唔望一下,又真係好慘

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-18 18:21 發表 查看引用來源
我覺得… 錢銀同女人好似。。。

你一心想搵可能求不得。你做好自己,就會黐過來…
似㗎!錢同女人,男人都巧喜歡,但太多都麻煩,除非你好識管理 - 多女人,要管理時間;多錢,要管理投資…..真係好忙㗎吓

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-18 19:19 發表 查看引用來源

所以先唔做好,太多巧煩😬
雖然我唔係男人,但想像到同時有幾個女人時,都巧煩吓…

引用:
原帖由 degree06 於 2021-7-19 02:30 發表 查看引用來源
曾幾何時,我相信一生一世只愛一個人。
突然咁感觸!究竟發生了乜樹?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-19 14:22 發表 查看引用來源

但咪住先?唔係女生認為同時有幾個男人輪流服侍,好正架咩?
男人同時有幾個女人 vs 女人同時有幾個男人

情況都幾唔同㗎吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆