上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-15 08:53 發表 查看引用來源

我最近轉左工,都有一個中女下屬,大波瘦底,日日着緊身T恤加牛仔短裙,我日日𥄫
師兄,我相信聽見既人都會問你同一樣野: 就係要真相。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-15 12:12 發表 查看引用來源

偷拍真係唔會做
無偷拍喎,師兄搵日同上司出去做野,搵個地方食野,再自拍嘛,咪就係明拍啦,係唔係先?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-15 12:21 發表 查看引用來源
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20230514/bkn-20230514220102947-0514_00862_001.html
姜濤𥄫女斷正 巨胸主播:我冇Tag佢!

原文網址:姜濤𥄫女斷正 巨胸主播:我冇Tag佢! | on.cc東網 | 繽FUN星網 https:// ...
昅女係好事啊師兄,佢昅仔就大鑊喇........

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-15 18:20 發表 查看引用來源

咁宜家好多女人都好識打扮,唔講可能未必睇得出係幾多歲就真。
HAHA,而家女生唔講年齡,講肌齡,所以男人都要機靈。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 18:45 發表 查看引用來源

阿U姐打出個心口,唔出聲都已經好多人掛字啦,仲想要人掛多幾掛,未免太貪心,貪之極矣,貪之極矣。再脆卜卜啲,阿星連啲睇故事嘅水友都走埋去你度,再冇人睇阿星嘅故仔,你賠返啲讀者過阿星😬 ...
HAHA...... 師兄睇到師妹個心口掛住D咩?

星期一 -- 又分享下:

早排忙,但真係上左癮,約左教練操番轉,日頭太忙,夜晚打下,諗住攰應該表現唔好,點知身體講俾自己知狀態又一流的好,耐力集中力表現都好唔錯。
唔知大家有無試過,身體係會講你知,你可以再去盡D,勁D,落力D,只要你肯,佢會配合,正當洋洋得意之際,教練拍拍我講下次Sparring,佢可以全力可以認真了,開心係佢認同我進步左,因為我既拳令佢手擋時有痛既感覺,心想大鑊係佢黎料,唔知頂到佢幾多round。
但越級挑戰,先好玩,男人,從來都貪玩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:47 發表 查看引用來源

哈哈,男人摸落手,便知有沒有。一摸咗,小星星相當精靈,男人就即刻一啲都唔得精靈😬
無錯,女人年齡從來都唔係我考慮既地方,我講心智好緊要啦,傾得埋既如果會接觸,摸手仔,嘩,好滑啊,咁究竟佢幾多歲,幾大呢?佢談吐成熟,但肌膚實在係二、三十之間,男人就會精神起黎。
女人俾男人既驚喜,往往於一開始係最富探索趣味既。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:48 發表 查看引用來源

掛住用唔同嘅角度去睇究竟睇唔睇到遮住咗啲咩😬
HAHA.....師兄又無倒轉部手機,根據周星馳理論,可以睇得多D架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:51 發表 查看引用來源

男人貪玩就係天性,真係唔怕玩到出事又或者玩到自己頂唔順。不過有得玩,總好過冇得玩,身體健康並非必然,大家都要好好照顧身體,等呢個舖長吹長有😬 ...
係,每個男人,唔同年紀玩唔同既野,教練比我後生10幾年,但打泰拳佢係由4,5歲就開始打,係果方面比我多廿倍經驗以上,所以得到佢認同係超開心架。我都鐘意行山,打波既運動,但發現同人比拼都係最刺激同開心既,可能因為互動啦,仲有爆心肺汗水。

講開汗水,大家同情人上床,仲會唔會流晒大汗呢??定還是......汗未出,已射左呢,HAHA...... 我真係忽然想起呢個有趣問題。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 10:10 發表 查看引用來源

人哋見到你張相,即刻又唔敢又想,最後覺得冇機會,所以唔敢私聊阿U姐,怕一陣食e-檸檬,就算冇人知,自己都覺得肉酸,所以先冇人啫。

阿U姐一開聲,俾少少明示暗示左示右示,即刻信箱爆棚,滿載而歸,個信箱心廣體胖,阿U姐睇都睇唔切咁 ...
HAHA......直入呢下我鐘意呀喂。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆