人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
7  1.3m

終於,睇左幾星期,睇到LIVEDRAGON兄文筆細膩,情感豐富,果然係一代情聖
同時開咁多條線,仲要有感情,真係唔人人都駕馭到
換住係我,一條線都夠晒,工作咁忙既話
BTW,
CHERRY知唔知你為佢地寫緊呢個POST

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-26 12:06 發表 查看引用來源

師兄你果個post先叫吸引,我平時好懶睇其他人寫野,我睇完都俾個Like你,係堅好睇。

我果時想知自己有幾吸引嘛,咪傻下傻下咩都試囉。其實果時好好彩既,我本身超忙,係佢地會好遷就我遮。

Cherry知唔知?H ...
識左咁多年 寫左咁多野關於佢 唔會想比佢知道下咩😁 因為我係一忙就咩人都唔想理既性格,所以睇到你果陣咁忙,都仲一對幾咁玩,真心拜服。人夾人又真係好難得,有時遇到夾到,都要keep到先有得長玩
Btw 多謝dragon 兄賞識,果時,見到你留言其實係認唔出你,只係覺得個名熟熟地,但因為太多人用英文名...後來先發現:喂,係我追緊個post既author wo!但返轉頭quote返你個comment相認又好騎呢,諗住黎呢邊講返啦......又諗到未睇到live,留言可能miss左野,跟住一直睇睇睇到今日,先講返當時有眼不識dragon
haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 12:34 發表 查看引用來源

HAHA....... 我個人係有少少怪。
其實我係係度滿足緊自己,又同時有D點滴想同大家分享下。今次既文章,其實係較以往都比較詳細,一來我好想寫出果時果份感覺出黎,二來係我知道有D人一見多字就唔會睇,所以我係分類緊。詳細 ...
我明,邊際效應遞減法則,一樣野你得到幾多快感同滿足都好,個感受會隨得到既次數而遞降。如果唔記低佢,呢d野得兩個人知,將來大家都忘記左,咁就好似唔存在過一樣,寫出黎比人睇下,多d人參與係過程到,對於雙方都係一件樂事黎
我反而係相反,齋講sex既我好少睇,因為床上交戰黎黎去去都係果d,生活化D,多內心感受,咁篇文先有人既性情係入面,先至有味道,先至好睇
不過唔知你打算寫到邊一個點黎end
因為斷估唔會一直寫到今日既timeline la 成十年
會唔會係呢幾位女主角依次淡出,最後得返cherry時為結束呢
我期待睇落去

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 17:54 發表 查看引用來源
當我行完第一段樓梯,在轉彎位準備再行上去第2段時,Bella已被我深深插入得完全軟癱的伏係我身上,我的袋袋已被流出的洞汁弄得完全濕晒,她下身再沒氣力支撐,洞洞不由自主地完全吞沒我的棒棒,此時佢好快講左句。

Bella: Drago ...
偽同居真係舒服又維持到新鮮感
年青時代 有一個Bella咁既女伴
生活氛圍都會開心好多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-5 09:36 發表 查看引用來源
早晨咁多位,又同大家講樣正經野。
小弟自問把口浪過油,任何異性都氹得掂,但有個女人就睇穿晒小弟,真係可說是世上最難氹之物,但又最想氹既人之一,佢就係你同我都有既~自己阿媽。

大家有無發覺,阿媽真係好堅好世外高人,可能比 ...
拖媽媽手過馬路,想起《東京鐵塔》既一幕

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-7 17:41 發表 查看引用來源

我諗唔起有咩相近,反而好欣賞,女人果種知你男人諗咩,又忍而不發既耐性。
https://www.youtube.com/watch?v=dvHmxkcOV6I
2:54果到,突然注意到媽媽既好同弱小身影
奮起左拖佢手既念頭,並付諸行動
所以見到你講拖下媽媽手,就令我諗起呢套劇,都係講母愛(發現同領略)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-10 15:32 發表 查看引用來源

我玩傳統D,朦眼綁手多。
正,蒙眼綁手都夠玩到對方癲

哈,又睇到LIVE
啤酒妹妹整估你,其實都顯出佢對你係幾上心,起碼有興趣去為你佈呢個「局」先
作為入局者,我諗個感受都會係享受居多,畢竟呢種鬼馬既心思唔係咁多女人會為男人做

前往最後回覆