上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-17 22:29 發表 查看引用來源

酒店洗手間嘅氣味咁特別,唔該,介紹嚟睇吓😅😅
我噴係自己身上再俾妳聞下。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 07:32 發表 查看引用來源

咁龍師兄同阿星一齊努力,30年之後大家繼續橫行天下😬
其實over 70仲可以好似呢位叔叔行得咁有型,難度極高囉,HAHA.....
要而家keep又要保養得好先得,我真係見男人可以幾年唔keep,老左10幾年既都有,去移民果D有D仲謝得快,我唔係講佢捱得辛苦,而係果度隨意,佢地唔似香港要執得好好先出街,真係走晒樣既大把。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 07:35 發表 查看引用來源

試完俾啲用後感阿星,當日阿星俾個好靚嘅香水妹妹推…………………薦用呢隻,一用就用咗6-7年,當年有阿畢彼得叔叔做生招牌,成日令到阿星都以為自己係佢😬 ...
香水之外,我仲睇緊按摩油,最近同教練傾開,其實佢教泰拳,做咩唔搞埋按摩生意,香港人超鐘意泰國,尤其spa,按摩,簡直瘋狂。我而家打拳之外仲有一D指定訓練,技師都叫我不如落油按,佢拿手好多,但......我睇日劇要剝光豬架喎。

HAHA.....所以兩樣野我都搵緊~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-18 11:23 發表 查看引用來源

咁益我,千其唔好,我唔會俾人打,哈哈😄
HAHA...... 邊會有人打師妹架~~~~放心~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 11:37 發表 查看引用來源

油呢家嘢阿星真係唔識,唔怕見笑,除咗煎返隻雞蛋阿星會用油之外,其他嘅油都真係唔識😬
師兄就勁啦,未玩過都食得多好西。
同女生玩推油按摩,其實係一級棒既正。
乖乖女或幾被動既女生都......死晒架。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-18 12:43 發表 查看引用來源
咁師兄都食唔少乖乖女同被動嘅女生!😬
其實乖乖女當然正,但我無處女情意結,我認為有一定經驗既女生先係最吸引,而個女生知道自己性方面需要係咩,會主動出擊,就更加好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 12:53 發表 查看引用來源

唉,真係唔好提,阿星呢啲咁死懶又唔肯同女伴按摩嘅人,真係錯失咗好多次機會😬
而家試都唔遲既,而且效果非常之好,認真的。
係呢度有位師兄專講按摩,佢文筆非常好,小弟亦係佢fans之一添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 15:12 發表 查看引用來源

噢,係,果位師兄係大師級,按人之餘可以按埋個特別開關令女人起動,真係唔嘢少😬
係,果位師兄直情偶像,佢可以令女人動情動性,已經非常之不得了。
而且仲要文筆到位,唔會拖泥帶水,一直保持高水準的作品。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-18 15:12 發表 查看引用來源
乖乖女未必一定處,可以得一個男朋友唔濫交果啲都好正!
咁我以前都有呢D經歷,可能就係人地講最壞果種,即個女仔經驗唔多,有個好仔男友情感好好但性能力一般,佢又心思思想係性方面試多D時,被小弟半推半就食左果隻嘛,其實不嬲都會有呢D既。只係大家遇唔遇到既遮,但呢D ending傷身,少玩為妙,HAHA...... 搵D戰鬥力高既女仔可能仲好。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-18 17:33 發表 查看引用來源
我都覺得係呀!仲要唔猥瑣,但又引人入性!😬
係,雖然文中師兄都有講唔係個個女人好相與,但更反映出食到果D既索靚正程度。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆