上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 12:16 發表 查看引用來源

有品味會愛護自己嘅男人,會不斷增加自己嘅價值,價值唔止係物質上,亦包括靈性上。一個男人能夠點樣吸引女性,好睇佢嘅思考方式。就好似已故物理學家Stephen Hawking咁,就算佢身患筋肉痿縮症,亦無阻佢嘅風流😬 ...
無錯。
我識得有個廢男,因為細個窮,大過咗不斷學d 有錢人丶成功人士,好努力去copy 及購買那些用品丶衣著,例如食雪茄丶品酒丶買靚高質衣服⋯⋯想成為一個高質有品味男仕。
但係,我總是覺得格格不入。就係Ching 你哋所講的元素 - 唔止係物質上。係佢嘅短視丶思維丶唔努力提升學識知識丶上進心….完全規限咗佢。

得個外殼咁

品味,就如氣質,係需要自然流露出來。有時朋友談話間,佢會好刻意去「答問題」去表現自己,去營造知識豐富,反而我覺得🙄🙄🙄🙄🙄

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 14:41 發表 查看引用來源

阿星都曾經經歷過,一個30到尾嘅麻甩,拖個22歲嘅女仔,仲要係阿星一開始拒絕,因為年紀相差太遠,到最後因為抵受唔住年輕貌美嘅身體而屈服。

依家唔會啦,雖然阿星行出嚟都仲壓到下場,不過真係太浪費心力,讀多兩本書,揾個書友一 ...
正呀喂!近排出咗好多新書!

Stock up time !

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 18:17 發表 查看引用來源

算啦,故仔嘅嘢,笑完咪算囉,唔通又要成日有圖有真相咩😬
比啲Ching 幻想開心吓囉

你一出圖,佢哋流晒口水

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 18:18 發表 查看引用來源

算啦吉貓,啲冇能力自我檢視嘅人,你點講佢都唔會改變,由得佢😬
研究吓吖嘛

世界上唔同種類,了解吓都好

從唔同人身上可以學及領悟到好多野㗎!
例如呢啲人,可以提醒自己點樣做就會退步丶沿地踏步、進步

又可以睇到點解有人一世食自己丶或一世食盡人間高汁女丶又或者食埋女神

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 18:15 發表 查看引用來源

阿星舊年攞咗個道屍資格,依家讀緊深你學,遲下諗住再進修多一個石屎學位,或者到時再諗下讀唔讀舊膊樹番嚟😬
深你學?咁咪要成日好深入女人先學到嘢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 20:00 發表 查看引用來源

呢類人阿星見唔少,當初都有試過幫佢哋改變,但係發現係自己多管閒事,所以都係講句:如果對方冇興趣,唔好多管閒事😬
Well said 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Give me five !🤚🏻

唔好浪費時間, 留番精力比高汁朋友好過

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-21 09:40 發表 查看引用來源
會俾人拍片喎…
數字兄警覺性十分高🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-21 14:33 發表 查看引用來源

之後呢😛
身體朋友會打發佢哋走

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-21 19:10 發表 查看引用來源

咁我寧願扮廢😂😂
至少人地唔會對你有希望
唔好講笑喎,睇你一身嘅教練造型丶加上一副教練嘅朱古力身型,有恆心丶勤力又上進,你扮極都唔會似廢人喎!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-22 10:41 發表 查看引用來源

見都咁難。。重唸開餐😂😂
咁忙,一於拿拿聲開餐,唔好安排正餐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆